in

Gáspár Bea rápirított Győzire: “Megmentettem az életed a pénzemmel, mert egy munkanélküli tróger voltál!”- videó!

Gáspárékat nem kerülik el az elmúlt hetekben a nyilvánosság előtt zajló balhék.
Miután lányuk, Evelin viharos szakításától és kiszivárgott intim képeinek botrányától egy hete volt hangos a sajtó, most a szülőpáros titkainak felszínre törése hökkentett meg mindenkit.

Az énekes-showman stílusa eddig is sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen sokszor fogalmaz túl nyersen, túl őszintén, de ez még nem is lenne különösebben nagy probléma, ha e mellé ne társulna méretes egó és az önmagával szembeni teljes elfogultság.

Győző kissé önfényező megnyilvánulásait a Life Tv-Van életünk című műsorának első adásában unta meg felesége, Bea, aki soha nem hallott családi titkot is kikotyogott, miközben visszavágott férje beszólásaira.

Miután Győző többször is becsmérlő kijelentéseket tett hites asszonyának külsejével kapcsolatban, Beánál elszakadt a cérna és kőkeményen leosztotta férjurát.

A nő elmondása szerint volt olyan időszak, amikor, az ‘ő kövér személye’ által keresett pénz mentette meg szó szerint Győzit és a családot is, hiszen az elmúlt években volt rá precedens, hogy Győző több hónapon keresztül egy fillért sem vitt haza, avagy ‘egy munkanélküli tróger volt’, ahogy Bea fogalmaz a videóban.

A nő ezután hozzátette, hogy bár Győzőnek is voltak olyan időszakai, amikor súlyproblémákkal küzdött, ő sosem tette ezt szóvá, míg férjura gyakran ‘Mamut’-nak hívja őt, ezzel poénkodva az asszony által felszedett 20 kilogrammon.

De ugye tudjuk, az internet nem felejt!
Az alábbi képet szeretettel ajánljuk Győzinek, hogy emlékezhessen rá, ő sem volt mindig olyan jó formában, mint most!

Szerinted jól tette Bea, hogy kiosztotta a párját?
Írd meg véleményed kommentben!

forrás

21 ember, akik bíztak benne, hogy jó albérletet találnak, de nagyot kellett csalódniuk

21 kép, ami bemutatja, hogyan is készültek a legendás filmek.