in

AngryAngry CryCry

HOPPÁ! MAGA GULYÁS GERGELY JELENTETTE BE : ERRE készülj 2021. FEBRUÁR 1- UTÁN! >> KORLÁTOZÁSOK, TILALMAK, ÚJ SZABÁLYOK

Ez lesz itthon február elseje utánA múltheti kormányinfón Gulyás Gergely miniszter arról beszélt, hogy a kormány ezen a héten fog dönteni arról, milyen szabályok lesznek február elseje után ? ugyanis a jelenlegi korlátozó intézkedéseket addig hosszabbították meg januárban.

De amíg a fertőzési adatok érdemben nem csökkennek vagy nincs lehetőség a tömeges oltásra, addig nincs lehetőség ezeken változtatni? húzta alá a múlt héten Gulyás Gergely. Pénteken a Kossuth rádióban Orbán Viktor is hasonlóképpen fogalmazott: A határ, amikor lehet gondolkodni arról, hogy visszatér az élet a normális kerékvágásba az az átoltottsági szint, amikor beoltottuk az egészségügyi dolgozókat (ezen nagyjából túlvagyunk), a szociális otthonban lévőket, utána következnek a 60 év feletti krónikus betegek (ez majdnem 1,5-1,7 millió ember).

Itt jövök én is, meg itt jön a kormány is, tehát ez a mi kategóriánk, ekkor kerül ránk sor. És utána jönnek az idősek, akik nem szenvednek krónikus betegségben? sorolta a miniszterelnök, majd kijelentette, hogy a február elején lejáró korlátozásokat első körben két hétre valószínűleg a kormány saját hatáskörben meghosszabbítja majd, ezt követően pedig a parlament dönthet a további lépésekről.Úgyhogy két héting még mindenképpen maradni fognak a jelenlegi szabályok, a továbbiakról pedig az oltások szállítási, illetve beadási üteme fog dönteni.-

forrás

20 váratlan fordulatokkal teli Twitter-bejegyzés, amik a leghidegebb napokon is feldobják a kedved

17 alkalom, amikor a szállodák megtévesztették a turistákat