in ,

Íme a Való Világ győzelméért járó lakás! Ez egy vicc…

Ezt az apró, legolcsóbb bútorokkal berendezett lakást kapta Robin, a VV7 győztese. Oké, persze jobb mint a semmi, de ránézésre ez a max. 30 négyzetméteres ráadásul földszinti is, ami Pesten nem mondható túl kedvező elhelyezkedésnek. Ahhoz képest, hogy  a korábbi szériák nyertesei egész korrekt lakásokat kaptak, ez egy vicc.

Persze huszonévesen egy ilyen lakásnak is rettenetesen örül az ember, de Robinon is látszik, miközben bemutatja az igen szűkös lakást és erkélyt, hogy egy kicsit tágasabb lakásban is el tudná képzelni az életet. Arról nem is beszélve, hogy a bútorok és egyéb berendezési tárgyak ránézésre is a legolcsóbb, rossz minőségű darabok. “Ingyen” persze ez is egy ajándék, de a korábbi VV-nyertesekkel nem bánt ilyen szűkmarkúan a csatorna. VV Attila például egy 70 négyzetméteres Római-parti lakást kapott, igaz azt is egy éves csúszással.

A nagymama csak a vacsoráját készítette, amikor hirtelen meghallotta a kedvenc számát! Váratlan dolog történt ezután, ami szebbe teszi a napod!

Ő lett a világ legszebb plus size modellje