in

Ő lett a világ legszebb plus size modellje

A világ legjobb telt nője, azaz plus size modellje nem más, mint egy 21 éves rendőrgyakornok, Sophia Adams.

A versenyt a Curvy Kate hirdette meg olyan hölgyek között, akiknek a melltartómérete D-nél is nagyobb.

xyy
xyyyy


Céljuk az volt, hogy megmutassák a fehérneműs szépségverseny során, hogy a teltebb nők is lehetnek ugyanolyan szépek és vonzóak mint a soványak. A Star in Bra pályázatra sok hölgy jelentkezett, akik megmutatták telt, nőies idomaikat a verseny során.
A győztes végül Sophia lett, aki 85K melltartómérettel rendelkezik és azért indult, hogy önbizalmát erősítse a külsejével kapcsolatban.

Sophia a pályázati adatlapján a következőket írta. „Sok problémám volt a testemmel, a méreteimmel, folyton szerettem volna megváltozni, de ahogy idősödtem, rájöttem, hogy a csak az számít, hogy szeressem magam, és a testemet úgy tiszteljem, mint egy templomot.”

xyyy

A verseny megnyerése után pedig a lány az alábbiakat nyilatkozta egy interjú során: „Pozitív üzenetet szeretnék küldeni a világon az összes nőnek, hogy minden méret, és minden forma gyönyörű. Mindenkinek vannak a testén pontok, amiket szeret, és olyanok, amiket ki nem állhat, de soha sem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes négyzetcentimétere része mindannak, akik vagyunk.”

A nyereménye pedig nem kevesebb, mint hogy ő lesz a Curvy Kate márka 2016 tavasz/nyár katalógusának a főszereplője és még számos más felkérést is kap majd.
A lányt már meg is kereste a Bridge Models nevű cég, amely Nagy-Britannia legjobb plus size ügynöksége.

via

Íme a Való Világ győzelméért járó lakás! Ez egy vicc…

Hátborzongató dolgot vették észre kedvelt esküvői fotójukon