in

Itt a legújabb netes őrület a fiatalok körében, amitől kiesik a foguk

Egy új őrület ütötte fel a fejét az amerikai fiatalok körében, és ez akár a foguk elvesztéséhez is vezethet. Egymást majmolva alkalmazzák magukon ezt a ‘remek trükköt’, de a vége mindig katasztrófa lesz.

Ennek az ostoba “szépségtippnek” a lényege, hogy a két felső metszőfogukra olcsó, vékony hajgumit húznak a lányok, ezzel gyakorlatilag házilag elvégezve a fogszabályzást. Ugyanis az amerikainak jelentős hányadának bár a társadalombiztosítása fedezi a beavatkozásokat, a fogszabályzást nem. Ezért a pár centes hajgumit hívják segítségül, hogy az majd összehúzza a fogakat.

fog1

Igen ám, csakhogy a gumi olyan erősen szorít, hogy eldeformálhatja a fogak gyökereit, és megváltoztathatja a véráramlást, ez pedig a fog elszíneződéséhez vezethet. Rosszabb eset, amikor a gumi egyre feljebb kúszik a fogak tövéig, elérve a gyökért, és ez a fog elvesztésével jár. Egy megkérdezett amerikai fogorvos találkozott már olyan pácienssel, aki 4 hét alatt elvesztette a fogait, köszönhetően ennek a nonszensz őrületnek.

Szerencsére hazánkba az amerikai őrületeknek csak nagyon kis hányada jut el, ezért reménykedünk benne, hogy nem üti fel a fejét nálunk ez a veszélyes ‘praktika’.

Forrás

17 esküvői baki, amit te sem bírsz ki röhögés nélkül!

Ilyet még nem láttál! Plus size rúdtáncos akit, nem érdekel mások véleménye!