in

LÉTFONTOSSÁGÚ!2021.JANUÁR.01 től NEM FOGSZ TUDNI FIZETNI A BANKKÁRTYÁDDAL ha EZT NEM INTÉZED EL!

Az OTP kötelező teendőre figyelmeztet, minden bankkártyás ügyfél érintett.Január 1-től nem fognak tudni az interneten bankkártyával vásárolni azok az ügyfelek, akik nem állítják be az internetes biztonsági kódjukat – figyelmeztet az OTP. A mobil alkalmazást is frissíteni kell, és engedélyezni az értesítéseket.

2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást. Ha tehát nem adott meg telefonszámot a banki azonosításhoz, nem fog tudni az interneten vásárolni az érintett internetes kereskedőknél. (Minden olyan kereskedőnek, akinek az Európai Unión belüli pénzintézettel van kártyaelfogadói szerződése, 2021. január 1-től kötelező lesz alkalmaznia a kétlépcsős hitelesítést az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően.)

November 2-től még biztonságosabban vásárolhat bankkártyájával az interneten. Ekkortól Önnek több lépcsőben kell megerősítenie, hogy kártyabirtokosként jóváhagyja a vásárlást, ha korábban már megadott mobiltelefonszámot az internetes vásárlás jóváhagyásához (használja az ), vagya lakossági OTPDirekt internetes szolgáltatásba való belépéshez.

forrás

Hogyan néz ki a valóságban az a 20 dolog, ami a különféle mozifilmekből már ismerős számunkra

18 fotó, amin a lehetetlennek gondolt dolgok hirtelen valósággá váltak