in

Újabb DRÁMA VV 10-ben: Az eddigi LEGDURVÁBB balhé a villában – videó

Érdekesen alakult a VV 10 játékosai között zajló esélylatolgatás: hamarosan a kiválasztott VV Renátó párbajra hívja ellenfelét, akinek egyelőre rejtély a személye, ám a többiek őszintén igyekeztek megsaccolni, ki ellen lenne esélye visszatérni a srácnak.

Persze, ez nem ment zökkenőmentesen, Moh és Renátó ugyanis ismét durván összeszólalkoztak a többiek előtt.

„Szimpatikus a nézőknek, hogy a háta mögött beszélünk az embereknek, amit utána nem merünk felvállalni? Fáj neked valami? Irigy vagy?” – kezdte a zöld kendőt viselő villalakó, akihez aztán csatlakozott Dani is a szerinte álszent Moh ócsárolásához.

„Nagyon sokszor töketlen vagy, és úgy csinálsz, mint aki visszahúzódik a teknőjébe. Tele van a kosaram a boccsal, az incselkedéssel van itt a problémám” – mondta Dani.

A vita azonban nem tett keresztbe a beszélgetésnek, a többiek is kifejtették a véleményüket Renátó esélyeivel kapcsolatban: a legtöbben egyetértettek abban, hogy csak a mostanában teljesen elszürkülő, magából kifordult Vivi ellen térhetne vissza.

„Vivi nagyon árnyéka önmagának, nagyon keményen látom a depresszió jeleit rajta” – mondta Bálint, akivel maga a lány is egyetértett, szerinte is teljesen magába roskadt.

forrás

A 95 éves dédimamám mutatta EZT a módszert, de azóta senki se beteg a családban! EZ a legjobb és legerősebb immunerősítő, ami elűzi az influenzáit is!

18 ember megmutatta, hogy mennyire megváltozott az élete, miután kilépett egy mérgező kapcsolatból