in

LOLLOL

12 millióból műttette meg magát a fiatal lány, akit csak Berlini Barbie-ként ismernek!

Nem olyan régen került nyilvánosságra ennek a német származású nőnek a képe, akit Paris Herms-nek hívnak. A lány akár hiszed akár nem, mindössze 27 éves és már rengeteg plasztikai műtéten esett át. Sokan a Berlini Barbie babának hívják. Képeit és videóját elnézve nem csoda, ha mindenkinek ez a név ugrott be legelőször.

Régen, mikor még iskoláslány volt, az osztálytársai és évfolyamtársai rendszeresen kicsúfolták. Azzal bántották a lányt, hogy nagyon csúnya, ezért eldöntötte, hogy Barbie babává fogja magát átműttetni. Meg sem tudnánk számolni, hány műtéten esett át, annyi azonban biztos, hogy 12 millió forintnyi összegbe került az egész beavatkozás.

Ebben a videóban láthatjátok, hogy néz ki ma Paris.

Amikor eldöntötte, hogy elmegy az első mellnagyobbító műtétjére, a nagymamája támogatta őt, sőt ki is fizette neki a beavatkozást. Majd ezt követően nem volt megállás,  jött egy orrműtét, majd arcfeltöltés. Nem volt teljesen megelégedve a melleivel még így sem, hogy megcsináltatta, ezért újabb mellnagyobbításra szánta el magát. Jelenleg a lánynak L-es kosarú melltartót kell hordania, amiről eddig nem is tudtunk, hogy létező kosárméret.

Nagymamája a többi plasztikai műtéttel már egyáltalán nem értett egyet, és többször is próbálta lebeszélni róla a lányt, de ő hajthatatlan volt. Paris azt is elárulta, hogy ő izgatottan várja a következő beavatkozásait és egyáltalán nem szokott félni előtte.

„Most elégedett vagyok a külső megjelenésemmel, nagyon szeretem az alakomat. Nem gondolom, hogy ennél jobban valaha is kinézhetnék” – mondta.

Valódi szakmájáról nincs információ, de ahogy elnézzük igazi Instagram celebbé nőtte ki magát, sőt bevétele követőitől származik, akik napról napra csak többen lesznek, és kíváncsian várják, amikor új képet vagy Instasztoryt tesz fel. Hiszen ezeken  a képeken és videókon elég kivágott ruhakölteményekben szokott tündökölni.

Azt mondja, tudja, hogy nagyon sok ember nem ért vele egyet, és nem tetszik nekik a külsője, de amíg önmagát szereti, addig nem érdeklimás véleménye.

Még egy rajzot is készítettek róla rajongói, ami egyébként tökéletesen visszaadja milyen külsővel rendelkezik Paris.

forrás

10 embertípus, akik csökkentik az önbecsülésed

Emlékszel még Anettkára? Elképesztően jól néz ki 44 évesen!