in

13 igaz tény Elon Musk-ról, ami bizonyítja, hogy ő a legérdekesebb ember a földön!

Nettó bevétele több, mint $ 21 milliárd dollár. Segített az elektromos autók megvalósításában. Részt vett a Mars gyarmatosításának ötletelésében. Ó, és egyszer szerepelt az Agymenők egyik epizódjában.

Elon Musk sokat segített az emberiségnek és hihetetlen ugrásszerű technológiai fejlesztésekben vesz részt folyamatosan.

Olvasd el ezt a cikket, hogy többet tudj meg a milliárdos feltalálóról, akit csak az igazi Vasembernek hívnak.

Már fiatalon a technológiákkal foglalkozott.

Nem meglepő, hogy Elon Musk 12 évesen számítógépes programokat írt. Létrehozta a Blastar nevű videojátékot, amelyet 500 dollárért adott el. A játékkal online lehetett játszani. Mérhetetlenül büszke volt első “munkájára”.

Valahogy meggyőzte Grimes-t jelenlegi barátnőjét, hogy változtassa meg a nevét.

Az eddig Grimes-nek nevezett zenész Twitteren megváltoztatta a nevét polgári nevére, azaz c Boucher-ra, az a pici döntött c betű pedig a fénysebességre akar utalni.

Az egyik legutóbbi ötlete egy lángszóró volt, amit néhány nap alatt el is kapkodtak.

“Boring Company” cége, mintegy 2000 lángszórót gyártott le, és 500 dollárért adta el. Úgy tűnik, ez menőbb, mint egy vízpisztoly.

A sikere nem mindig mutatott felfelé irányuló tendenciát.

A technológiai birodalmának felépítése egy ideig stagnált. 2008-ban például nehézségei akadtak a SpaceX nevű rakétájának elindításában.

6 fiú gyermek apja.

Jelenleg egy titokzatos magániskola tanulói, amit apjuk indított el. Az iskoláról igaz keveset tudunk, de azt tudjuk, hogy nincsenek osztályzatok, csak az etika és az erkölcs beszélgetései számítanak.

Gyakran nevezik úgy is, mint az Igazi Vasember.

Több vonásban is nagyon hasonlít a képregényszereplőre: milliárdos, feltaláló és több meghökkentő üzleti vállalkozást is sikerre vitt.

Szerepelt olyan híres sorozatokban, mint a Simpson család és az Agymenők.

Az önelégült vigyor csak úgy ragyogott az arcán, amikor megjelent a TV sorozatokban. Emlékezz csak, mikor Howard Wolowitz-al együtt mosogattak egy étteremben.

A Tesla Model S 5,4-es minősítést kapott.

A Model S 5,4 csillagot kapott, ami az NHTSA jelzése szerint új abszolút rekord. A Tesla a hagyományos motor hiányával, és az emiatt lehetővé vált masszívabb karosszéria-erősítések beépítésével magyarázza a kiugró eredményt.

A SpaceX cég úgy kezdte egyszerű tervét, hogy egereket küldött a Marsra.

Sajnos horribilis összegért kapott volna rakétát, de ahelyett, hogy feladta volna, saját céget indított, hogy saját maga építhesse meg a rakétát és küldhesse a Marsra.

17 évesen Dél-Afrikából Kanadába költözött 2000 dollárral a zsebében és könyvekkel a hátizsákjában.

Végül az Egyesült Államokba ment, ahova főiskolára jelentkezett de csak két napig járt oda, majd 31 évesen lett igazi amerikai állampolgár.

Anyja egy Saskatchewan-ban született modell.

Maye Musk lehet, hogy a 70-es éveiben jár, de ez nem akadályozza meg a modellkedésben. A modellkedésen kívül dietetikusként is dolgozik, és világszerte tart előadásokat. Mottója: Minden sikeres férfi mögött ott áll egy erős nő!

A Boring Company cég, viccként indult a Twitteren.

Musk 2016-ban twittelte ki a “The Boring Company” céget, ami alagutak ásásáért volt felelős a föld alatt. A legtöbben viccként fogták fel. De a közelmúltban befejezte az első alagút szegmensét Los Angelesben, és Chicagóban is.

Szabadidejében, dolgozott SolarCity megtervezésén.

Mert, tudod, a bolygóközi utazás és az elektromos autók már nem elégítették ki vágyait. A nap erejét is ki akarta használni.

forrás

19 megható kép, ami bemutatja milyen a feltétel nélküli, igaz szeretet.

15 csábító férfi vonás, amire a nők azonnal felfigyelnek