in

15 csábító férfi vonás, amire a nők azonnal felfigyelnek

Számtalan cikket írtunk már azzal kapcsolatban, hogy milyen a “jó nő”. Mit figyelnek meg egyből a férfiak és mely stílusjegyek azok, amik egyből felkeltik az érdeklődésüket. Nyilván könnyebb a nőkről ilyet írni, hiszen ők azok, akik még akár kés alá is képesek befeküdni, hogy vonzóbbnak tűnjenek. A pasik ilyen szempontból egyszerűbbek, de ők is elmehetnek plasztikai sebészhez egy kis igazításra. Létezik egy sztereotípia, mely szerint a jó pasi az macho, izmos, magabiztos, vagány. Ez nem teljesen így van. A nőknek kell, hogy egy férfi magabiztos legyen. De sok pasi azt hiszi, hogy egy hatalmas BMW lesz az igaz szerelem megtalálásának a kulcsa. Hát ha egy nő valaki autójára bukik, akkor az egy maximálisan felületi kapcsolat lesz, ha egyáltalán eljut odáig a dolog. Nem az anyagi javak számítanak. Persze egy bizonyos kor után fontos lehet egy nőnek, hogy ne a férfi gyerekszobájába tervezzenek családot. Nem megy minden egyik percről a másikra.

Összeválogattunk nektek pár dolgot, amiket a nők vonzónak találnak egy pasiban. Minden nőnek megvan a maga elképzelése a tökéletes férfiról, ennek ellenére vannak olyan dolgok, melyek minden nőt megőrjítenek.

Vastag szemöldök
Egy vastag, természetes szemöldök nagyon drámaivá és kifejezővé teheti egy férfi tekintetét. Persze, itt most nem egy csapzott, kócos szőrpamacsra gondolunk, mely összenőtt az orr felett.

Borosta
A fontos események előtt a pasiknak meg kell borotválkozniuk. Ez már a kultúránk része. A tiszta, sima arcbőrt a rendezettség és a pontosság jelének tekintik. Azonban a divat elvitte ezt a dolgot magával egy másik irányba. Manapság már fest igénytelennek, ha egy pasinak borostája van. Sőt! A legtöbb nő szerint kifejezetten vonzó tud lenni.

Telt ajkak
A pasik is szeretik, ha egy nőnek telt ajkai vannak. Nem véletlenül népszerűek az ajakfeltöltő beavatkozások. A férfiak esetén is így van. Persze csak ha nem beszélnek hülyeségeket. Nyitott szívű ember képét tükrözik a telt ajkak.

Magas arccsont
Olyan megjelenést kölcsönöz a tulajdonosának, mintha egy húsevő ragadozó épp a prédáját bámulná. Ez a kifejezés azt mutatja egy nőnek, hogy a pasi magabiztos és erős.

Vénák
A karon lévő erek kiduzzadása erőt és állóképességet mutat. A megfeszített karok sok nő számára tűnnek izgatónak. Az erek egy plusz textúrát adnak a férfi testének.

Őszülő halánték
Az ősz haj a tekintélyes kor jelzője, ami sok esetben egyenlő a tapasztalattal és a bölcsességgel. A nők ezeket a tulajdonságokat vetítik rá a férfira és ezért tűnnek bájosnak a számukra.

Lapos has
Sok nőnek a sima lapos has tetszik és nem az, amelyik 6 kockából áll. Az egészséges és természetes test azt mutatja, hogy a pasi figyel a külsejére és nincsenek egészségtelen szokásai.

Szőr a hason
Vannak, akik úgy vélik, hogy a nők nem szeretik a szőrös pasikat. Ez egy rossz sztereotípia. A szőr férfias, persze nem illik úgy kinézni, mint King Kong. Egy kis csík a köldök irányába a legtöbb nő számára csábító.

Zavarba lehet hozni
Néhány pasi kerüli az érzelmei felvállalását, mert nem akar gyengének vagy érzelgősnek tűnni. Ennek ellenére, ha mondjuk egy pikáns helyzetben enyhén zavarba jön egy férfi az sokkal közelebb hozhatja a párt egymáshoz. Ilyen például egy első csók utáni elvörösödött arc.

Illat
A férfi természetes illata megőrjíti a nőket. Na persze, most nem egy edzés utáni masszív “kanszagra” kell gondolni, hanem a bőrének a természetes illatára. Ha két ember szereti egymást, akkor mindketten vonzódni fognak egymáshoz már az illat alapján is. Feromonok?

Szemüveg
A férfiak néha zavarban vannak, ha szemüveget kell viselniük mert emlékeznek az iskolai sztereotípiákra. Rengeteg lány elismeri, hogy ez az apróság ad egy plusz varázst a tulajdonosának. A szemüveget tudat alatt az intellektushoz kapcsoljuk.

Főzőkészség
Sokan úgy gondolják, hogy a főzés egy női munka. Ez nem igaz, mert egy férfi a konyhában extra csábítónak fog tűnni. Ha meg valami kulináris remekművet rittyent össze, akkor nyert ügye van.

Az állatok iránti szeretet
Nem egy harci kutya iránt kell szenvedélyesnek lenni, hanem mindenféle háziállat iránt. Ez azt tükrözi, hogy az illető gondoskodó és szeretetteljes. Képes kedvességre és törődésre.

Mosoly
A vidám beállítottságú, jó humorérzékű pasik mindig keresettek. Az őszinte mosoly és a nevető szem segíthet a beszélgetés megkezdésében, a jég megtörésében és egy erős fegyver is lehet a csábításhoz.

Ráncok
Annak ellenére, hogy a nők gyűlölik a ráncokat magukon, egy pasin még tetszhet is nekik. A féri ráncok karakteresebbé teszik az arcot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

13 igaz tény Elon Musk-ról, ami bizonyítja, hogy ő a legérdekesebb ember a földön!

20 elgondolkodtató fénykép, amik a történelem során készültek.