in

CuteCute LOLLOL OMGOMG

14 esemény, amire tulajdonképpen semmi esély sem volt, mégis megtörtént

Mindannyian tanultunk valószínűségszámítást az iskolában, épp ezért pontosan tudjuk, hogy még ha bizonyos dolog megtörténése szinte lehetetlennek is tűnik számunkra, a valóságban akkor is gyakrabban fordulnak elő, mint képzelnénk. Gondoljunk csak például a telitalálatos lottónyertesekre, akik szinte lehetetlen esélyekkel indulnak a játékban, mégis hétről-hétre elviszik a főnyereményeket a világ különböző országaiban játszott lottójátékokban. Nemcsak a lehetetlennek gondolt lottónyeremények válnak azonban valóra.

1. A villámok egyszerre csaptak be Chicago három legmagasabb épületébe.

Lightning striking simultaneously on Chicago’s three tallest buildings from nevertellmetheodds

2. 1990-ben a Brithis Airways repülőgépének szélvédője kitört és a légnyomás kiszívta a pilótát, amikor a gép 5 kilométeres magasságban repült. A legénység több mint 20 percig tartotta őt, míg végül sikerült landolni a legközelebbi repülőtéren. A pilóta később teljesen felépült.

In 1990, a panel of the windscreen on British Airways Flight 5390 fell out at 17k feet, causing the cockpit to decompress & its captain to be sucked halfway out of the aircraft. The crew held onto him for more than 20 minutes as the copilot made an emergency landing. The pilot made a full recovery. from nevertellmetheodds

3. Robert B. Haas légi fotós a Mexikói Yucatan-félsziget felett repült, amikor lenézett, és megpillantott egy hatalmas flamingó alakú flamingócsapatot.

This is a flock of flamingos and this image has not been shopped. from pics

4. Deland McCullough-t, az egykori amerikai focistát és későbbi edzőt születésekor, 1973-ban örökbe adták. 2017-ben megtalálta valódi édesanyját, és amikor az elmondta neki az apja nevét, kiderült, hogy az egyetemi edzője és mentora az igazi édesapja.

Small world from MadeMeSmile

5. A nyíl közvetlenül az elektromos vezetékbe fúródott.

6. ,,A fürdőszobai tükröm leesett, és a fogkefém mentette meg attól, hogy összetörjön.”

My vanity mirror fell in my bathroom. It was saved from shattering by my toothbrush. from nevertellmetheodds

7. 1981-ben egy orvos megmentette egy nagyon koraszülött, 1,36 kg súlyú csecsemő életét, akiről bár senki sem hitte, hogy életben marad, végül mégis túlélte. 2011-ben ugyanaz az orvos egy égő autóba szorult, és kiderült, hogy a mentős, aki megmentette őt, ugyanaz a férfi volt, akit 30 évvel ezelőtt megmentett. Kicsi a világ.

What goes around comes around from nevertellmetheodds

8. Ha jól megnézed, egyik képen látható ember lába sem ér a földhöz.

None of their feet are touching the floor from nevertellmetheodds

9. Jim Lewis és Jim Springer ikrek. Születésükkor különválasztották őket, és különböző családok fogadták őket örökbe. Mindketten összeházasodtak és elváltak egy Linda nevű nőtől, másodszorra pedig feleségül vettek egy Betty nevű nőt. Mindkettőjüknek volt egy Toy nevű kutyája, és mindketten James Alan-nek nevezték el a fiaikat, bár csak 39 éves korukban találkoztak először.

I know twins have similarities but god damn. from nevertellmetheodds

10. ,,A macskám lelökte az akváriumot, amíg dolgozni voltam, de nem tört össze, és nem is folyt ki belőle a víz, mert pont fejjel lefelé ért földet.”

11. Ez az autós túllépte a megengedett sebességet, de a fénykép készítésének pillanatában egy madár takarta el a rendszámát, így nem tudták megbírságolni.

12. ,,A macskám 2 napra eltűnt, ezért feltettem egy hirdetést a Facebookra. Szó szerint 5 perccel később hazatért, fél óra múlva pedig a szomszédomék találtak egy macskát, amiről azt hitték, hogy az enyém. Most két ugyanolyan macskám van.”

Neighbor brings owner identical cat from nevertellmetheodds

13. ,,Elmentem a boltba, és találkoztam önmagammal.”

14. A 7, 8, 9 és 10 kivételével minden bábu ledőlt. Hogyan történhetett ez?

forrás

15 étel, amit csak egy tapasztalatlan háziasszony tart a hűtőszekrényben

13 ember megosztotta testének azon furcsaságait, ami egyedülállóvá teszi őket a világon