in

15 tipp, ami boldogabbá teszi, a mindennapjaid, 30 év felett

Az idő hamar elrepül a fejünk felett, és már a 30-as éveinket taposhatjuk. Ahogy az idő szalad, úgy a testünk is megváltozik. A kilók, egyre csak gyarapodnak, alakformálás során, több energiát kell belefektetnünk, a túlsúly leadásába. Bizony nehéz elfogadni, hogy már nem vagyunk 20 évesek, és az ősz hajszálakat meg aztán főleg. Vannak olyan dolgok, amiket el kell fogadnunk, annak érdekében, hogy boldogabban éljük a mindennapjainkat. Élvezzük az életünket, ne foglalkozzunk mások véleményével, és fogadjuk el a testünket, úgy ahogy van. Senki sem tökéletes, és nem is lesz az. Íme 15 tipp ami boldogabbá teszi az életed.

1.Ne vásárolj éhesen. Üres gyomorral rengeteg, olyan dolgot veszünk meg, amire nincs is szükségünk. Evés után menj el vásárolni. Így, nem csak a pénzed marad meg, de a felesleges ételt sem kell kidobnod.

2.Ne kutakodj, az exeid után a közösségi oldalakon. Lépj túl és ne is foglalkozz vele!

3.Ne irigykedj másokra. Nem szép dolog. Ha változtatni akarsz az életeden, változtass. Soha sem késő.

4.Ne feküdj le haraggal. Bárkivel, problémád van, beszéld meg, minél előbb. Ne aggódj miatta, a kommunikáció fontos része az emberi kapcsolatoknak, a barátaid és a párod is jobban fog örülni annak, hogy megbeszélitek a problémáitokat.

5.Ne csak álmodozz, tegyél az álmaidért. Vess véget az álmodozásnak, cselekedj. Másnak is megy, neked is menni fog!

6.Ne legyen több:”majd hétfőtől diétázom”mondatod. Ha eldöntöd, hogy leadsz pár kilót, legyen is így. Nem csak a tested fog jobban kinézni, de a szervezetednek is jót teszel, a mozgással és a diétás ételekkel.

7.Ne tartogass, évekig ruhákat. Szortírozd ki, időnként a gardróbodat. Ne legyen tele a szekrényed olyan cuccokkal, amelyeket, már 2-3 éve fel sem vettél fel és még, csak nem is jók rád. Ezzel a módszerrel, sok helyet megtakarítasz és még, az új ruháknak is lesz helye a szekrényedben.

8.Csak olyat ígérj meg, amit be is tudsz tartani. Ígéret szép szó. Ha nem tudsz ígéretet tartani, inkább ne is tegyél.

9.Merj segítséget kérni másoktól, ha valamiben elakadsz az életben. Te sem tudhatsz mindent, segítséget kérni, pedig egyáltalán nem szégyen. Ne akarj mindent egyedül megoldani, kérd meg a barátaidat, vagy családtagjaidat, biztos szívesen segítenek neked bármiben.

10.Ne rohanj a munkába. Próbálj meg, időben felkelni és elindulni, így jut időd egy finom reggelire és egy kávéra. Hidd el, jobban fog indulni a napod és még késni sem fogsz a munkahelyedről.

11.Kevesebbet pletykálj a munkahelyeden. Senki nem szereti a pletykások embereket, főleg nem a munkahelyeken. A munkatársaid is szívesebben dolgoznak majd veled, ha nem csak másokról tudnak veled beszélgetni. Ha így folytatod, nem mondanak el neked majd semmit, mert félnek, hogy tovább mondod másnak, a bizalmas infókat.

12.Másnaposan bemenni dolgozni, egy idő után már kínos lesz számodra. Csak mértékkel igyál, ha tudod, hogy másnap mész dolgozni. Egy idő után, úgyis kitapasztalod, hogy melyik piától, vagy milyen mennyiség felett leszel rosszul másnap, akkor azt, illetve annyit ne igyál.

13.Ne érezd magad kellemetlenül, amikor a Facebookon egy ismerősöd, státusza ‘házas’ lesz, vagy kisbabája születik. Hamarosan, te is közéjük fogsz tartozni. A házasság és egy gyerek komoly dolog, találd meg a megfelelő társat, akivel majd le akarod élni az életed, és utána jöhet az esküvő,kisbaba!

14.Ne randizz olyannal, aki tudod hogy nem hozzád való. Csak csalódás lesz a vége. Egy nap, rád talál az igazi, addig pedig ne pazarold az idődet és energiádat ilyen emberekre.

15.Ne foglalkozz, más emberek véleményével. Sokan irigyek lehetnek rád, mindent jobban akarnak tudni nálad, hallgasd meg őket, de tudod egyik füleden be, másikon ki!

forrás

A rendetlenség 12 jele, amit másoknál észreveszünk, de önmagunkon nem

12 tévhit, amit a hollywoodi filmeknek köszönhetünk