in

19 ember elmesélte, milyen furcsa helyzetekbe bonyolódnak a szokatlan megjelenésük miatt

Gének, fitnesz, jó kozmetikumok baba arc vagy a hírhedt napi 2 liter víz – mindenkinek megvan a saját fiatalító titka. Úgy tűnik azonban, hogy egyes embereken nem fog az idő vasfoga, és bár már bőven túl vannak az édes tinédzserkoron, mégis épp úgy néznek ki, mint akkoriban. Ez persze szokatlan problémákat és kellemetlen helyzeteket képes szülni a mindennapokban.

1. ,,A feleségemtől elkérik a személyit a boltban, és az utcán a fiatal srácok mindig bepróbálkoznak nála.”

2. ,,182 cm vagyok, és Olaszországban élek, ahol ez már elég magasnak számít. Amikor valahol gyerekjegyet próbálok vásárolni, az ellenőrök mindig elkérik a személyimet. Pedig csak 14 éves vagyok.”

3. ,,Ebben az évben a lányom első osztályos lett. Amikor bementem a lányomhoz, az igazgató meglátott a folyosón, és megkért, hogy segítsek az „osztálytársaimnak” széket pakolni az aulában. Majdnem 30 éves vagyok.”

4. ,,Minden alkalommal, amikor étterembe megyek, megkérdezik tőlem, hogy hozzanak-e nekem valamit a gyerek étlapról? Egyébként 19 éves vagyok.”

5. ,,Amikor nincs nálam személyi, csak úgy engednek be a főiskolára, ha azt mondom, hogy a bátyám ott tanul. (152 centi vagyok) 22 éves vagyok.”

6. ,,A férfiak gyakran jönnek oda hozzám ismerkedni. Mindig mondom nekik, hogy max az anyjuk vagy a nagymamájuk lehetnék! 60 éves vagyok.”

7. ,,A 21 éves barátommal elmentünk a kutyakiállításra, ahol megsimogatott egy furcsa kutyát. Én is meg akartam, ezért a barátom megkérdezte, hogy szabad-e, mire a kutya gazdája azt mondta: „persze, nyugodtan simogassa meg édesanyád is!” Anya?!?! Csak 30 vagyok!!”

8. ,,12 évesnek néznek, ha nem sminkelem maga, 28-nak, ha igen. De bármilyen rendezvényre bejuthatok gyerekjeggyel. Egyébként 19 éves vagyok.”

9. ,,Az emberek azt hiszik, hogy 30 éves vagyok, pedig valójában csak 16.”

10. ,,Amikor levelet hoz a postás, gyakran megkérdezi, hogy itthon vannak-e a szüleim. Az iskolában meg szokták kérdezni, hogy hanyadikos vagyok, pedig valójában tanár vagyok. 26 éves vagyok.”

11. ,,32 éves vagyok. Tegnap az egyik beteg felesége odajött, megölelt, majd ezt mondta: „Olyan fiatal vagy, de mégis olyan okos! Köszönöm, hogy segítettél a férjemnek!” Bóknak vettem.”

12. ,,Az évek során nem követtem nyomon, hogy hány évesek a szüleim, csak egyszerűen felköszöntöttem őket a születésnapjukon. Egy nap azonban elhatároztam, hogy kiderítem, ezért figyeltem anyámat, amikor egy nyomtatványt kitöltve ráírja a papírra a születési idejét. 1952-t írt. Ez azt jelentette volna, hogy 60 éves. Gyorsan szóltam neki, hogy elírta a dátumot legalább 10 évvel, mire közölte, hogy nem…Ő tényleg 60 éves.”

13. ,,Amikor az emberek meglátnak, azt hiszik, hogy 12 vagyok. Amikor telefonon beszélünk, azt hiszik hogy 20 éves srác vagyok (mély hangom van). Valójában lány vagyok és 18 éves.”

14. ,,A buliban egy srác odajött hozzám és megkérdezte hány éves vagyok. Mondtam neki, hogy tippelje meg. Azt mondta, 26. Nagyon nevettem. 16 éves voltam.”

15. ,,A könyvtárban dolgoztam iskola után. Egy anya a 9-10 éves gyerekeivel jött be, és közölte, hogy mivel egykorú vagyok a gyerekeivel, segíthetnék könyveket választani nekik. Mondtam, hogy nem…én 16 éves vagyok, mire leállt velem vitatkozni.”

16. ,,A férjem 8 évvel fiatalabb nálam. Gyakran ugyanabba a boltba járunk, és rájöttünk, hogy az ott dolgozók azt hiszik, hogy anya és fia vagyunk. Megértem, hogy a férjem egy borotválkozás után nagyon fiatalos, de hééj! Én nem vagyok olyan öreg!”

17. ,,24 éves vagyok, a gyerekeim majdnem 3 évesek. Amikor alkoholt vásárolok a férjemnek, mindig elkérik a személyimet. Az anyámat pedig rendszeresen a nagymamámnak hiszik az emberek.”

18. ,,A nagynéném mindig összekevert anyámmal. Józan volt és a látása is tökéletes volt, mégsem tudott minket megkülönböztetni, ha az utcán látott valamelyikünket. Én 13 éves voltam, anyám 48.”

  

19. ,,Az emberek mindig azt hiszik, hogy a bal oldali fotón látható gyermek a kistesóm, pedig nem: valójában a fiam. 24 éves vagyok. Ja, és a férjemet a bátyámnak nézik.”

forrás

18 ember, aki a szokásostól eltérő megoldást talált a problémákra

14 ember, akik jó viszonyt ápoltak a sztárokkal híressé válásuk előtt