in

CuteCute CryCry OMGOMG

2 perce érkezett!Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS

Már nem kell sokat várni az első komolyabb havazásra. Erre a jövő hét közepén lehet számítani, főként a nyugati országrészben. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő hét közepétől a következőképpen fog alakulni az időjárás.

Szerdán nagyrészt erősen felhős időre van kilátás, szórványosan alakul ki eső, zápor, a hegyekben hóesés. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között valószínű.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és többfelé várható eső, zápor. A hegyek mellett északnyugaton, nyugaton síkvidéken is ez hózáporba, havazásba válthat át. Az északkeletire, északira forduló szél nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű.Pénteken elszakadozik a felhőzet, egyre kevesebb helyen valószínű havas eső, havazás, hózápor. Az északnyugati szél élénk, többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű.

forrás

18 ember megosztotta azokat a szavakat, amiket a tanáraiktól hallottak és soha nem tudtak elfelejteni

8 gyakorlat, amivel több zsírt égethetünk, mint a futással