in

20 fotó, ami bizonyítja, hogy az igazi szeretet a részletekben rejlik

A filmekben látott szerelem és szeretet mennyei, de nem mindig van lehetőségünk olyan hatalmas és romantikus gesztusok kivitelezésére, mint amivel kedvenc főhőseink kedveskednek egymásnak a képernyőn. Nem is kell persze, hiszen az élet mindannyiunknak megtanította, hogy az igazi szeretet és szerelem nem a magasztos tettekben van, hanem sokkal inkább az olyan apróságokban, melyek sokszor elsőre nem is egészen egyértelműek számunkra, majd hirtelen belénk nyilall a felismerés.

1. ,,Anya rájött, hogy a lakásomban nincs elég hely egy karácsonyfának, ezért ünnepi koszorút készített nekem a gyerekkori játékaimból és holmijaimból.”

2. Ez az igazi gondoskodás.

3. ,,Miután édesapám tavaly elhunyt, édesanyám készített egy plüssjátékot apám ruháiból. A fiam talán sosem fog emlékezni a nagyapjára, de mindig vele lesz.”

4. Mi ez, ha nem szerelem?

5. ,,15 év után végre ismét találkozhattam a nagyapámmal. Mindenekelőtt mutatott nekem egy 5 éves koromban készült fényképet, amit mind a mai napig a pénztárcájában hordoz magával mindenhova.”

6. ,,A barátnőm pasija adta neki ezt a lámpát az évfordulójukra, és tette mindezt azért, mert elmondása szerint a lány beragyogja az életét.”

7. ,,Idén anyám 45 takarót kötött és adományozott beteg gyerekeknek.”

8. ,,Apám minden évben a születésnapomon levág egy nőszirmot a kertben, és reggelivel az ágyba hozza nekem. Ma volt az első év, hogy nem a szülői házban töltöttem a születésnapomat.”

9. Ilyen az, amikor valaki jó nevelést kap.

10. Nem minden hős visel köpenyt.

11. ,,Ma, a születésnapomra 3 könyvet kaptam a nagyapámtól, amelyekben a gyerekkori közös időtöltésünkkel kapcsolatos történeteket meséli el. A szavam is elakadt.”

12. ,,A szüleim összebarátkoztak egy hajléktalan háborús veteránnal, és odaadták neki az egyik autónkat, hogy tudjon hol aludni, és tudjon mivel munkába járni.”

13. Nagyszerű módja ez a családon belüli bizalom felfejlesztésének.

14. ,,A barátom elkészítette a kedvenc képének másolatát, hogy a macskája is gyönyörködhessen benne.”

15. ,,Anyám 44 éven át maga sütötte nekem a születésnapi tortámat. Két hónappal ezelőtt elhunyt, így az idős apukám erejét nem sajnálva igyekezett átvenni ezt a szokást, és megcsinálta!”

16. ,,Apám Mikulásnak öltözött és speciális igényű gyermekeket látogatott, akik közül sokan még sosem találkozhattak személyesen Mikulással.”

17. ,,A metró-aluljáróban egy nő megnyugtatja a beteg hajléktalan férfit, amíg a mentősök kiérkeznek.”

18. ,,Apám ma virággal köszöntötte édesanyámat, hogy emlékeztesse őt, milyen hálás a sorsnak, hogy őt választotta.”

19. Ezt nem is lehet elfelejteni.

20. Ez a 99 éves férfi minden nap közel 10 km-t sétál, hogy meglátogathassa a kórházban a beteg feleségét.

forrás

Operatív törzs: oltassák be magukat a háziorvosok, mert hamarosan nagy feladatuk lesz!

20+ érdekes tény a nagyvilágból, amit legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna