in

LOLLOL

21 nonverbális üzenet a szomszédoktól, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni

A szomszédokkal ugyanaz a baj, mint a testvérekkel: nem választhatja meg őket az ember. Ahogy pedig az idegesítő testvéreknek, úgy a kretén szomszédoknak is meg van az a szuper-képességük, hogy apró lépésekben haladva tudják pokollá tenni az életünket.

1. ,,A szomszéd öregasszonyok ránk hívták a rendőrséget, mert szerintük a kutyánk halálra rémíti a macskáikat, akik a mi kertünkbe járnak szarni. Tessék, banyák! Örüljetek…”

  

2. ,,A szomszédunk feljelentett minket, amiért nem fal mögött tároljuk a kukáinkat, és ezzel rontjuk a város összképét. Most el vannak rejtve.”

3. ,,Amíg dolgozni voltam, a felettünk lakó szomszéd úgy döntött, átfazonírozza kicsit a mennyezetünket….”

4. ,,A szomszédomnak van egy turbina a háza tetején, ami hatalmas zajt szokott okozni. Egyik nap megnézem, hogy miért lett ilyen csendes.”

5. ,,A szomszédaink nagyon ügyeltek rá, hogy csak a kerítés rájuk eső részét tisztítsák le.”

6. ,,30 ezer forintot fizetek havonta a 111B parkolóhelyért, de nem mindig tudom használni, mert a szomszédom képtelen szabályosan parkolni a kocsijával.”

7. ,,Az alattunk lakó felszerelte az új csillárját.”

8. ,,A szomszédunkat zavarta, hogy a srácaim mindig az ő ablaka alatt labdáznak, ezért dárdákkal teli rácsot szereltetett fel az ablakára. Először seggfejnek tartottam miatta, de most már belátom, hogy neki volt igaza. Ennyi törött ablakot ki sem tudtam volna fizetni…”

9. Amikor a láncdohányos és a Helyszínelők mániás szomszéd egymásra találnak.

  

10. ,,A szomszédék ‘kirakták’ otthonról a 30 éves fiúkat, ma reggel ez a látvány fogadott.”..

11. Jószomszédi iszony…😂

12. ,,Mindig találok néhány labdát, vagy frizbit, amit a szomszédom gyerekei dobnak át a kertembe, de ma reggel komolyan meglepődtem…”

13. ,,A szomszédaink nem azok az anyagias típusok, amivel nem is lenne baj, de elég taszító tud lenni. Ez például a postaládájuk…”

14. ,,A szomszéd kutyája megharapta az enyémet, amiért 288,66 dollárt kellett fizetnie a háziorvosnak. Már épp készültem bíróságra vinni az ügyet, amikor megjelent a tartozással.”

15. ,,A szomszédaim panaszkodtak, hogy a hideg téli napokon kint hagytam a kutyámat a kertben. Ezt a képet küldtem nekik.”

16. ,,Ezzel kell söpörnünk a teraszt, mert a szomszéd zsivány kisfiú mindig átszökik és ellopja a seprűnket, amit aztán hétköznap délelőttönként az utcában lakóknak árusít 2 dollárért…”

17. ,,A szomszéd öregasszony elítéli a gyorshajtást, ezért minden reggel egy hajszárítóval ijesztgeti az autósokat.”

18. Alattomos célozgatás…😄

19. ,,Darázsfészket irtottam, mire a szomszéd rám hívta a rendőröket. Így visszanézve azért azt mondhatom, hogy jogosan…”

20. ,,Édesapám annyira utálja a szomszédokat, hogy ablak helyett tükröt tetetett be a hálószobájába…”

21. ,,Tegnap levágtam a füvet a kertemben. Ma a szomszédom is levágta a sajátjában. Nyilvánvalóan rosszul határoztam meg a kertünk határát, mivel egy fél méteres rést hagyott a kertjeink között.”

forrás

25 fotó, ami láttán csak annyit mondasz: „Mire gondoltak ezek az emberek?!”

Rendkívüli bejelentés! JÖHET A VAKCINA igazolvány Magyarországon! MUTATJUK mikor lehet szükséged rá! ITT A LISTA – EZEKET NEM BIZTOS, HOGY MEGTEHETED HA NEM LESZEL BEOLTVA