in

AngryAngry

Rendkívüli bejelentés! JÖHET A VAKCINA igazolvány Magyarországon! MUTATJUK mikor lehet szükséged rá! ITT A LISTA – EZEKET NEM BIZTOS, HOGY MEGTEHETED HA NEM LESZEL BEOLTVA

Vakcinaigazolvány: a Belügyminisztérium már kifejlesztette a technikai hátteret A Ripost értesülései szerint az oltásról szóló igazolásra főleg tömegrendezvények esetében lesz szükség.

Lesz olyan koncert, focimeccs vagy konferencia, amit nem látogathat olyan ember, aki nincs beoltva. Ez igaz lehet több utazási célpontra is – írja a lap. Kifejtik, hogy az oltottság igazolásához egy digitális egészségügyi útlevélre lesz szükségünk.Lesz olyan koncert, focimeccs vagy konferencia, amit nem látogathat olyan ember, aki nincs beoltva. Ez igaz lehet több utazási célpontra is. Az oltottság igazolásához egy digitális egészségügyi útlevélre lesz szükségünk. A belügyminisztérium már kifejlesztette ehhez a technikai hátteret is.

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra és december 26-tól zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. Eddig három szállítmány Pfizer-vakcina érkezett, amely összesen 79 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. A vakcinákat 25 kórházi oltópontra szállították ki: több budapesti kórház mellett Győrbe, Kecskemétre, Szolnokra, Tatabányára, Kaposvárra, Pécsre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Balassagyarmatra, Szombathelyre, Veszprémbe, Nyíregyházára, Egerre, Békéscsabára, Szekszárdra, és Zalaegerszegre.

forrás

21 nonverbális üzenet a szomszédoktól, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni

19 ember, akinek a gondatlan munkavégzésétől a hideg is kiráz