in

OMGOMG

A srác 10 ezer forintot kért a lánytól, mert az dobta a harmadik randi után.

Nektek mi a véleményetek az anyagiakról egy ismerkedés, vagy akár már a konkrét párkapcsolat alatt. Persze az első randik alkalmával az a megszokott, ha a pasi a “gavallér” és legalább az első közös vacsorát ő állja. Nem? A második randin végül is fizethet a lány. Az a jó, ha az egészben van egy balansz. Egy pasi sem arra szeretné eltapsolni a pénzét, hogy újfent megismert lányokat “etet”. Már csak azért sem, mert nagyon sok lány van, aki ezt kihasználja. Az “aranyásó” kifejezést, gondolom nem kell bemutatnunk. Ettől eltekintve könnyen előfordulhat, hogy a fiú itt-ott rendezi a számlákat, aztán az egész egy kidobott pénz. Nem? Mi van akkor ha mégsem jön össze a történet.

Egy fiatal lány megosztotta a tapasztalatait a tinderes ismerkedéseivel kapcsolatban. Volt közte pár “érdekes” szituáció.

Alexandra egy milwaukee lány, aki randevúzgatott egy sráccal. Pontosan 3 közös kiruccanásuk volt. Elmentek étterembe, bárba. Ezeken a helyeken a srác fizetett. Idő közben rájöttek, hogy ez nem fog működni köztük. Nem volt meg a szikra. Volt már ilyen a történelemben és lesz is…

Ami azonban ez után jött…

Alexandra kapott egy ilyen üzenetet.

“Szia Alex! Remélem minden oké veled. Megadnád kérlek a Venmo-dat?”

“Azért kérem, mert úgy vélem, hogy nem fogjuk egymást látni többet és szerintem úgy lenne igazságos, ha a közös randik költségét elfeleznénk. Úgy emlékszem 3 különböző alkalommal mentünk bárba vagy étterembe. Minden alkalommal én fizettem kettőnk fogyasztását. Ennek a rád eső része kb 35 dolcsi (~10 ezer forint), ami több mint korrekt az ételekért és italokért, amiket neked vettem a randin. Szerintem rendes, korrekt lány vagy szóval megtéríted ezt nekem.
Köszi!”

A venmo egy digitális pénztárca, vagy bankszámla. Biztonságos módja a netes fizetésnek. Olyasmi, mint a PayPal. Ezt alapvetően diákok, fiatalok, kisebb üzletek használják.

A lány úgy döntött, hogy nem fizet, hanem inkább megosztotta a srác üzenetét, mely hatalmas vitát kavart a poszt alatt. Egyesek szerint ez korrekt dolog, míg mások szerint nem annyira.

Ti mit gondoltok? Szerintetek helyes dolog behajtani a randik árát egy lányon? Ti mit tettetek volna?! Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

forrás

Egy 6 éves gyermek, aki 32 embert hívott meg a születésnapjára, de senki sem jött el

Katalin hercegnő ismét terhes?! Lehetséges, hogy úton a negyedik örökös, Vilmos emiatt pánikol