in

Egy 6 éves gyermek, aki 32 embert hívott meg a születésnapjára, de senki sem jött el

A legtöbb gyermek alig várja, hogy eljöjjön a születésnapja, ugyanis akkor a családjával, legjobb barátival megünnepelheti, hogy még egy évvel “öregebb” lett. Ilyenkor finom tortával, feldíszített házzal, megterített asztallal várják a vendégeket, akik jókívánságaikat átadják az ünnepeltnek.

A gyerekek életében egy óriási törést tud okozni, ha elmarad a szülinapjuk, vagy, ha senki sem jön el. Pontosan így járt cikkünk főszereplője is, a 6 éves Teddy, aki októberben ünnepelte születésnapját. Édesanyja, Silvina mindent megtervezett, kiküldte a meghívókat, és elrendezett mindent az ünnepségre.

Nemcsak a gyermeket, hanem édesanyját is teljesen elszomorította, hogy senki sem jött el a rendezvényre. Teddy bánatosan ült az asztalnál, és nem tudta hova tenni a szomorú gondolatokat. A legelszomorítóbb, hogy nem is 1 vagy 2 ember hívott meg, hanem 32-t és egy sem vette a fáradságot, hogy elmenjen az ünnepségre.

Silvina úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgokat. Nem bírta nézni, hogy gyermeke szomorúan és egyedül ül az asztalnál, így készített róla egy képet, majd egy hosszú bejegyzésben leírta véleményét. Ami viszont ezután történt, mindenkit nagyon meglepett.

A poszthoz elkezdtek özönleni a kommentek és megkérdezték, hova küldhetnek születésnapi üdvözlőlapokat valamint ajándékokat. Persze nagyon sok olyan felhasználó is akadt, akik online felületen kívántak Boldog Születésnapot az ünnepeltnek.

A világháló erejének köszönhetően a poszt hamar eljutott az arizonai Phoenix Suns kosárlabdacsapathoz. Mindenképpen szerették volna boldoggá tenni a kisfiút, ezért úgy döntöttek, hogy egy nagyon szokatlan ajándékkal lepik meg.

A csapat meghívta őt és szüleit a LA Lakers elleni meccsükre. Teddy öröme leírhatatlan volt. Nagyon meghatódott mikor a fiúk felajánlották neki ezt a lehetőséget. Édesanyja is vele együtt örült.

Hála nekik Teddy arcára végre visszatért a mosoly és a boldogság. Ezt az ajándékot és gesztust, soha nem fogják elfelejteni. Legalábbis Teddy tuti örökre emlékezni fog erre a szülinapra, hisz olyan emberek lepték őt meg, akiket egyáltalán nem ismert.

forrás

Egy apa, aki 500-szor eladta hímivarsejtjét, ezért fia nem mer ismerkedni a Tinderen

A srác 10 ezer forintot kért a lánytól, mert az dobta a harmadik randi után.