in

Egy apa, aki 500-szor eladta hímivarsejtjét, ezért fia nem mer ismerkedni a Tinderen

A mai világban nem annyira furcsa jelenség, hogy a férfiak eladják a spermiumukat. Nyugaton például előszeretettel csinálják ezt az erősebbik nem képviselői. Az új életet létrehozó elixirjük, általában olyan hölgyhöz kerül, aki nem szeretne házasságot kötni, vagy aki nemi beállítottsága miatt nem képes párjával gyermeket nemzeni. Persze ez csak néhány példa a sok közül. Ahogy hazánkban a véradóknak bizonyos juttatások járnak, úgy Amerikában a hímivarsejt eladásáért is. Sokan pusztán a pénz miatt folyamodnak ehhez, hogy fedezni tudják kiadásaikat. Ők úgy gondolják ez csekély ár azért, hogy pénzhez jussanak.

Cikkünk főszereplője, név szerint Zave Fors mesterséges megtermékenyítés útján fogant és született meg. A ma 24 esztendős fiatalember sok-sok kutatás után rájött, hogy édesapja minimum 500 alkalommal adta el ejakulátumát. Az “Ancestry.com” oldalon nyomon követte apját, és rájött, hogy 10 év leforgása alatt százszor is értékesített. Becslések szerint nagyjából 50 gyermeke lehet szerte a világon.

Zave egy alapos családfakutatás során 8 féltestvérére is rátalált, de nem ez volt az egyetlen furcsaság, hanem az, hogy az egyikkel még egy iskolába is járt. Fors persze örül neki, hogy vannak testvérei, ám öröme nem kimondottan felhőtlen, mivel attól tart, hogy egy nap valamelyik testvérével fog intim kapcsolatot létesíteni. Kép alapján szinte senki sem tudja megmondai, hogy két ember testvér-e vagy sem, mert ennek megállapításához DNS tesztre van szükség. A 24 éves fiatalember, hiába próbálna például Tinderen ismerkedni, mindig benne lesz a félsz, hogy egy féltestvérével sodorta össze a sors.

“Amikor végiglapozom a Tindert, nem igazán tudom, hogy ki kapcsolódik hozzám és ki nem. Az intim kapcsolatok kialakítása során mindig rossz érzés lesz bennem. Ha csak nem csináltatok az összes partneremmel DNS tesztet soha nem leszek 100%-ig biztos benne, hogy nem állunk rokonságban.” – mondta a fiú.

Mivel anyja egyedülálló nőként nevelte őt fel, ezért sosem lehetett mellette egy apa, aki megtanítaná bizonyos dolgokra. Zave nem tudott ebbe beletörődni és a fent említett “Ancestry.com” oldalon apja felkutatásába is belekezdett. Miután rátalált apjára csalódni kellett, ugyanis kiderült, hogy biológiai apját egyedül csak a pénz motiválta, semmi más. Zave teljesen kiábrándult belőle, ám testvéreivel mind a mai napig tartja a kapcsolatot Facetimeon.

Egyébként Zave egyetlen testvérét sem érdekelte, hogy ki lehet a biológiai apja, így nem is mentek utána, hogy megkeressék.

A képen Zave (jobbra) és féltestvére Daron (balra) látható.

forrás

16 kínos helyzet, amikor az emberek kapcsolatba léptek a technikával, de totális kudarc lett a vége

Egy 6 éves gyermek, aki 32 embert hívott meg a születésnapjára, de senki sem jött el