in

CuteCute LOLLOL

Az internetezők megosztották családjuk legfurcsább és legkellemetlenebb történeteiket

Az ember rokonai sok vidám és kellemes történet főszereplői, de olykor váratlan és kellemetlen pillanatokat is képesek okozni. A régi családi albumok remekül megörökítik ezeket a pillanatokat, fellapozásuk pedig mindig kellemes nosztalgiaérzést okoz, de azért valljuk be, egyik-másik régi családi fotó láttán, néha akaratlanul is elfog a szégyenérzet.

1. ,,Édesanyám elmesélte, hogy a nagynéném és a nagybátyám jóbarátok voltak egy híres színésszel, de nem emlékezett a nevére. A nagynéném később ezeket a képeket küldte nekem.”

2. ,,Az öcsém bukósisakban ment be dolgozatot írni, hogy ne sérüljön meg a feje, amikor a padhoz vágja.”

3. ,,Anyám és apám eljött a születésnapi bulimra, de mire odaértek, én már kiütöttem magam az alkoholtól. Ezeket a képeket azóta is kompromittáló bizonyítékként használják fel ellenem.”

4. Ahogy a mondás is tartja: az alma nem esik messze a fájától…😏

5. ,,Anyám gonosz zsenivé válik, ha büntetésekről van szó.”

,,Elvesztettem a kocsikulcsomat a barátnőm házában és 2 órán át kerestem. Anyámnak az éjszaka közepén kellett értem jönnie, és 5 perc múlva megtaláltam a kulcsot a zsebemben. Most ezt a szégyencetlit kell a nyakamban hordanom, amíg anyám megbocsát nekem.”

6. ,,Vettem egy felfújható ruhát, amit anyám bankkártyájával fizettem ki. Először haragudott, de most már örül, hogy megtettem.”

7. A családtagokért bármit.

8. ,,Édesapám megkért, hogy mutassam meg az interneten, mekkora cukkini termett a kertjében. A második kép azoknak szól, akik szerint csúnya a cukkini.”

9. Most mi is elgondolkodtunk.

10. ,,Anyám fertőtlenítőszerrel mosta le a babámat, és minden lejött az arcáról. Azért, hogy ne vegyem észre, egy magazinból szemeket vágott ki és ráragasztotta.”

11. Valaki nagyon szeretné, hogy állandóan galambok csipkedjék a tenyerét.

12. ,,A családomban általában minden reggel verekedés van szinte a vécéért. Ma én keltem fel először, és ezt találtam.”

,,Foglalt”

13. ,,A bátyám és az apám külön kocsival jöttek a családi vacsorára. Most azt vitatják, hogy melyikük menjen haza átöltözni.”

14. ,,Egy rövid történet arról, hogy az unokahúgom miként vette el a kutyánktól a fekhelyét.”

forrás

14 titok, amit a légitársaságok nem szívesen mondanak el az átlagos utasoknak

A 14 legfurcsább dolog, amit a Google Maps fotókon találtak az emberek