in , ,

Csápos magassarkúak és egyéb őrült cipők Kermit Tesoro jóvoltából

„Bonyolult” cipőivel, mint pl. ez a lentebb látható polip dizájn, a filippínó származású divat- és cipőtervező Kermit Tesoro egyértelműen megnyerte magának a hírességeket. A 27 éves dizájner először Lady Gaga érdeklődését borzolta fel híres koponyás cipőjével, mely el is nyerte méltó helyét az énekesnő kollekciójában.

squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-1

„Kreálmányaimban az emberek elhajlásait próbálom megjeleníteni”, nyilatkozta Tesoro a StyleBible-nak. „Olyan, mint a divaton keresztül történő értelmezése az emberek biológiai, vagy pszichológiai elhajlásainak. Mindig is az emberek belső konfliktusai inspiráltak a ruhatervezésben, valamint azon képesség hiánya, hogy irányítani tudják belső impulzusaikat, vagy rendesen viselkedjenek.”

Kermit Tesoro az UP Diliman képzőművészeti főiskolán végezte tanulmányait. Szeret hardware boltokba járni, könyveket gyűjt és Nina Simone rajongó. Tesoro tanácsa a feltörekvő dizájnereknek: „Tanulmányozz, kutass, tanulj, azonosítsd a művet és ne háborodj fel, vagy forgasd fel az életet ok nélkül.”

squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-2 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-6 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-13 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-17 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-19 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-21 squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-91

Az Adidas az óceán szemetéből és illegális halászhálókból készít cipőt

Férfisellő trend, elképesztő színűekre festik hajukat a férfiak!