in

Egy pár, akik őszintén elmesélik, hogyan szabadultak meg 200 kiló súlyfeleslegtől

A mai történetünk két évvel és körülbelül 400 kilóval ezelőtt történt, amikor is főhőseink, Lexi és Danny Reed a kanapén ülve minden egyes áldott nap 8000 kalóriát fogyasztott el. Lexi súlya nagyon gyorsan elérte a 230 kilót, Dannyé pedig a 136-ot. Annak ellenére, hogy a pár nem igazán felelt meg a szépségideáloknak mégis nagyon szerették egymást, és gyereket akartak. Sajnos tervek útjába állt a gonosz elhízás, ami rengeteg egészségügyi problémát vont maga után. Ekkor döntötte el a pár, hogy megváltoztatják az életüket.

Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek a történetüket, hátha másokra is inspirálóan fog hatni.

Ők itt Lexi és Danny, akik esküvőjük napján hihetetlenül boldogok voltak, túlsúlyuk pedig egyáltalán nem zavarta őket.

Mindennap elmentek egy kávézóba ebédelni, rendszerese pizzát rendeltek, és egészségtelen ételeket fogyasztottak.

Lexi és Danny soha nem kérte meg egymást arra, hogy változtassanak a megjelenésükön mert ők így is elfogadták egymást.

A házaspár élete azonban nem volt fenékig tejfel, mivel plusz kilóik miatt le kellett cserélniük az otthoni bútoraikat. Ezen kívül a körülöttük lévő emberek mindig ferde szemmel néztek rájuk súlyuk miatt.

Lexi és Danny több sikertelen teherbeesési kísérlet és orvoslátogatás után döntött úgy, hogy megváltoztatja életét.

Mindenekelőtt megváltoztatták az étrendjüket. Rengeteg felesleges és egészségtelen élelmiszer került ki a konyhájukból és a mindennapjaikból is.

Attól a naptól csak olyan ételek voltak az asztalon, melynek kalóriatartalma a meghatározott határértéken belülre esett.

Sok zöldséget és gyümölcsöt építettek be a mindennapi étrendjükbe.

Az étrend megváltoztatása után úgy döntöttek, hogy elkezdenek edzeni.

Kezdetben csak hétvégente jártak el edzeni, de mindkét nap odafigyeltek arra, hogy mind kardió, mind aerob és mind súlyemelős edzésnek is eleget tegyenek. Csak a kardió edzéssel foglalkoztak legalább 40 percet.

A pár úgy gondolta, hogy minden egyes nap, amit a kanapén ülve töltenek, távol tartja őket attól a céltól, amit el akartak érni. Minden reggel elmondják maguknak, hogy “Kelj fel és eddz!”

Lexi tökéletesen tisztában van azzal, hogy testén nagyon sok a felesleges bőr és a cellulit, ám ennek ellenére is büszke magára, mert képes volt legyőznie saját magát.

Lexi büszkén elismeri, hogy teste a trófea, melynek bőre a harcban kapott sebek hegei.

Emlékszik arra is, hogy szerette magát még akkor is, amikor több mint 181 kiló volt. Szerinte a szeretet elegendő ahhoz, hogy minden rossz élményen, nehézségen keresztülmenjen azért, hogy álmait és célját elérje.

Ez a pár nemcsak megváltoztatta megjelenését, hanem a fogyás és edzés közelebb is hozta őket egymáshoz mind szellemileg, mind fizikailag. Lexi elmondta, hogy volt olyan időszak, mikor Danny a derekát sem tudta átkarolni, ma viszont ez másképp van.

Most Lexi 81 kilót nyom a mérlegen, Danny pedig 86-ot. Persze itt még nincs vége az átalakulásuknak, mert még nagyon sok minden vár rájuk. Tovább szeretnének fogyni, és ebben inspirálják is egymást.

Amikor tanácsot kérnek tőlük a hasonló helyzetben élő emberek, akkor mindig azt mondják, hogy kedvesnek kell lenniük magukhoz, és értékelniük kell azokat a dolgokat, amik jutottak nekik.

Ez a pár minden nap inspirálja és támogatja egymást, ezért nem adják fel a küzdelmet.

Az ő kitartásuk és akaraterejük példaértékű lehet mindenki számára.

Lexi és Danny biztosak abban, hogy nem tudták volna végig csinálni ezt az egészet egymás támogatása nélkül. Úgy gondolják, hogy ebből kifolyólag is fontos, hogy olyan ember legyen a másik mellett, aki mindenben segít.

“Vedd magad körül olyan emberekkel, akiknek akkor is tökéletes vagy, ha mások ezt egyáltalán nem így gondolják.” – mondta Lexi.

Ti mit gondoltok róluk?

forrás

16 fiatal, akiknek jót tettek az évek

20 érdekes tény a Csillagok háborúja című filmről, ami után sürgősen újra akarod majd nézni