in

Emlékeztek még Kate Moss-ra? Így néz ki napjainkban!

A brit származású Kate Moss, egykor a világ egyik legszebb és legkívánatosabb nőjeként tartották számon. Kate nem volt egy tipikus szupermodell alkat, ugyanis se magas nem volt, se különlegesen szép arca, még igazi modell alakja sem volt. A 90-es években kikiáltották, hogy ő a szupermodellek szöges ellentéte. Ám pont emiatt volt tökéletes, mert nem volt hozzá fogható és kinézetű nő. Az ő arcát az egész világ megjegyezte.

Amikor 14 éves volt, Sarah Doukas, a Storm Modellügynökség alapítója fedezte fel őt a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtéren, New York-ban.

1999-ben a 9. helyen végzett a top 50 legvonzóbb modellek között, legalábbis a Maxima magazin szerint.

Ezek után egyre több fotózáson rendezvényen vett részt, olyan márkákkal kötött szerződést, mint a Rimmel, és a Nicon. Karrierje töretlenül haladt előre, és neve eggyé vált a divattal. Ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné Kate Moss nevét.

2002-ben világra hozta kislányát, Lila Grace Moss-Hack-et. Bizony a terhesség alatt, sikerült jó néhány kilót magára szedni, amitől nem is igazán tudott megszabadulni. A szupermodellnek kijelentett alkat már csak átlagos női test lett.

Ám a közelmúltban az internetre felkerültek róla képek, ahogy a családdal együtt nyaral a tengeren. A modell és lánya, egy jachton pihente ki a fáradalmakat. De, ha a képeket alaposan megnézzük láthatjuk, hogy Kate sajnos elvesztette báját.

Apró fürdőruha volt rajta, ami a modell összes létező testi tökéletlenségét megmutatta: a terhesség utáni hasát, amiből nem tudott fogyni, illetve narancsbőrös combjait.

Amikor a rajongók meglátták Kate eme képeit, nagyot csalódtak Mossban. Követői mindig tökéletesnek s hibátlannak látták a modellt, de ezen a képen minden látszik, csak pont az nem. De a rajongóknak el kell fogadniuk, hogy semmi sem tart ötökké, és Kate fölött is eljárt az idő.

Ám, ahogy elnézzük lányát, láthatjuk, hogy majdnem olyan tökéletes alkattal rendelkezik már most, mint annak idején az édesanyja.

Elképzelhető, hogy nagy karrier áll majd Lily előtt is. Ha anyjából indulunk ki, akkor biztosan.

forrás

Fontos! Orbán Viktor elárulta, mikor nyithat az ország

23 tény Új-Zélandról, ami elsőre teljesen összezavarhatja és meglepheti az embereket