in

Ez az a 8 női tulajdonság, amitől a férfiak teljesen megőrülnek.

Majdnem mindenki tudni akarja, hogyan legyen vonzóbb az ellenkező nem számára. A tudósok most készen állnak az igazság feltárására. Ezek az eredmények meglepetést fognak okozni, azoknak, akik, úgy gondolták csak a csinos arcú és karcsú nők lehetnek vonzóak. Természetesen minden nő csábító akar lenni, úgyhogy hölgyek figyelem.

Testalkat

Amikor egy férfi megpillant egy nőt, tudat alatt elkezd gondolkodni, vajon tud-e vele családot alapítani vagy sem. Ezért a férfi próbál olyan hölgyet keresi, akinek nagyobb a csípője és kisebb a dereka, ugyanis a nőnek egészségesnek és termékenynek kell lennie, ha kisbabát szeretne. Tanulmányok szerint, az ideális női test, derék-csípő aránya 7:10.

Mosoly

Ez egy vonzó tulajdonság a férfiak szemében. A nő nyitottabban áll a flörtöléshez is. A férfiak a női fogakat is megvizsgálják. Ám ez nem azt jelenti, hogy fehér fogsorral kell rendelkeznie az adott hölgynek. Csak el akarják kerülni a rossz leheletet és a sárgás fogakat.

Arcberendezés

Az arcszimmetria az egyik legvonzóbb fizikai tulajdonság. De nem létezik olyan arc, ami 100%-ban tökéletes lenne. De minél kevesebb az aszimmetria, annál jobban felfigyelnek rá.

Ajak

A nők különböző módszerek segítségével próbálnak teltebb ajkakhoz jutni, de egy felmérés szerint, a férfiak inkább vékony illetve közepes méretű ajkakat preferáljak.

Szemek

A férfiak szeretik a nagy szemű nőket. Mert ártatlanságot sugároz ,ezért van, hogy a  nagyobb szemű emberek boldogabbak és vonzóbbak, mint kisebb szemű társaik.

Szemöldök

A szemöldökünk fontos eleme a megjelenésünknek. Segítenek kifejezni érzéseinket. A jól formázott szemöldökök csodálatosak lehetnek. Azt is megállapították, hogy az emberek gyakrabban nézik a szemöldök, mint magát a szemet. Tehát ne hagyd figyelmen kívül a szemöldököd, miközben sminkelsz.

Testtartás

Állj egyenes!!

A testtartás sokat elárul az emberről. Általában a rossz testtartással rendelkezőknek szocializációs problémáik vannak. Ők félénkek és nem annyira nyitottak az új emberekre. De a jó testtartású emberek magabiztosabbak és vonzóbbak. A testtartás hatással van az első benyomásra is. Szóval mindképpen oda kell rá figyelni.

Színek

Mondj igent a vörös ruhákra!

A ruha színe sokat befolyásolhat a vonzerőn. Megállapították, hogy a vörös szín a legvonzóbb a férfiak számára, mert összefüggésben van a szerelemmel és a szenvedéllyel.  A fekete ruha viselése intelligensebbé és magabiztosabbá varázsolja viselőjét.

forrás

20 lenyűgöző mikroszkopikus felvétel az emberi testről, amit még nem volt alkalmad látni

Milyenek lesznek a fesztiválok 2021-ben? – Íme a megoldás, ha a koronavírus továbbra is életünk része marad