in

Feltöltötte ezt a képet, de a köldökénél ott felejtett valamit..

Suraiya Ali egy olyan problémával küzd, ami sok nő számára ismerős lehet. Nőként azt mondom, hogy ezekkel jobb nem foglalkozni, mintsem problémaként kezelni. Amikor feltöltötte Ali ezt a képet, nem a pamut alsóneműre akarta felhívni a figyelmet. Sokkal inkább a köldökére.

labyú

A hölgynek 11 ezer követője van az instagramon. Akadtak  olyanok, akik követelték, hogy távolítsa el a köldök alatti bundát, míg mások – és ők voltak többen – példaképként emlegették a lányt, aki ki mert állni a nyilvánosság elé, és megmutatta, hogy ez a probléma is egy olyan dolog, amivel a nők küzdenek, noha semmilyen gondot nem okoz, mégis nagyon zavaró. Idézünk a kommentekből :

„Miért nem engeditek, hogy jól érezze magát a bőrében? Hadd legyen olyan, amilyen akar!”

“Hatalmas köszönet a fotódért! Én úgy nőttem fel, hogy mindig szégyelltem . Több ilyen nőre lenne szükség, aki úgy szereti magát, ahogy van.”

Névtelen

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokban keltek a lány védelmére, aki pillanatok alatt sztár lett, a hasáról készült fényképet világlapok tették közzé. Maga Suriaya csak ezt válaszolta a bírálóinak: “Engedjétek, hogy hadd legyek ilyen és magabiztos egyszerre”.

Forrás

Az apa feltöltötte ezt a fotót, és egy kommentelő mentette meg a kisbabája életét !

Ha valaki megmutatja a tenyerébe rajzolt fekete pöttyöt, azonnal hívja a rendőröket!