in

Halálra gázoltak egy 35 éves nőt szilveszterkor Napkoron, hiányos öltözetben találtak rá

Az áldozat egy 35 éves férjezett nő, aki munka végeztével a szakadó esőben úgy tudni, hogy gyalog indult haza Nyíregyházáról Apagyra. Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó elütötte a gyalogoló nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A nőre hiányos öltözetben találtak rá, így akár bűncselekmény áldozata is lehetett.

A helyszínelők a helyszínen semmilyen személyes iratot nem találtak a nőnél és a táskája sem lett meg. Az áldozatot a 41-es főút közepén, lakatlan területen ütötték el – írja a Frissmédia. A nő Nyíregyházán dolgozott, onnan indult haza szilveszter este gyalogosan, azonban a felettese felajánlotta neki, hogy hazaviszi, de ezt a nő visszautasította.

Nyíregyháza és Apagy 18 kilométeres távolságra van egymástól, ami személygépkocsival 20 perc, azonban gyalog három és fél óra az út, így nem lehet tudni, miért döntött úgy, hogy este háromnegyed nyolckor a szakadó esőben nekivág a 41-es főútnak, 40-50 percenként ráadásul távolsági busz is járt a településre.

Az áldozat pénztárcáját a baleset helyszínétől nagyjából 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra. A megtaláló a lakcímkártya alapján jutott el a lakására. Ám ekkor nekik még fogalmuk sem volt, hogy a tárca az elütött nő személyes iratait tartalmazza. A nő férje nyitott ajtót, aki elmondta, hogy a felesége elhunyt, így azt kérte, az iratokat vigyék be a rendőrségre.

A nőnél volt a telefonja is, ez alapján tudták azonosítani őt.

forrás

Sorozatgyilkos lehet egy budapesti hajléktalan, döbbenetes dologra derített fényt a nyomozóhatóság

Schobert Norbit betámadták, miután a családdal a Maldív-szigetekre utazott – Videóban vágott vissza, a járványról is kifejtve sajátos véleményét