in

AngryAngry CryCry CuteCute WTFWTF

Sorozatgyilkos lehet egy budapesti hajléktalan, döbbenetes dologra derített fényt a nyomozóhatóság

A Magyar nemzet írta meg, hogy a 46 éves E. Lászlót nem engedte szabadlábra a Budai Központi Kerületi Bíróság, bár a férfi letartóztatásának ideje lejárt volna, ám a nyomozóhatóság szerint minimum három gyilkossághoz lehet köze.

A lap összefoglalójában idézi fel, hogy 2020. augusztus 26-án, Budapest, XIII. kerületi vasúti telephelyen egy vérző férfira bukkantak, a férfit kórházba szállították, életét több műtéttel mentették meg. A rendőrök a közelben rátaláltak a hajléktalan E. Lászlóra, az akkori nyomozás során kiderült, hogy egy vita során szándékosan, emberölési szándékkal szúrta mellbe ismerősét a hajléktalan férfi.

E. László neve később is felmerült több esetben is, minden eset ráadásul a Kámfor utca környékén történt. A rendőrség a helyszínek közelsége, az elkövetési mód, a rideg kegyetlenség, erőszakosság egyezése miatt jutott arra a következtetésre, hogy mindhárom Kámfor utcai eset E. Lászlóhoz köthető. A BRFK az ügyeket összevonta, a beszerzett bizonyítékok szerint E. Lászlót nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberöléssel és két védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják.

A férfi egyik esetben sem tett részletes vallomást, kihallgatásai során rendre tagadta az ellene felhozott vádakat. A férfi letartóztatását meghosszabbították, valamit elrendelték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmeorvosi Intézetben történő vizsgálatát.

forrás

Hoppá! Váratlan dolog történt a vakcinát illetően ! Az elsők között oltották be, ám egy héttel később elkapta a koronavírust

Halálra gázoltak egy 35 éves nőt szilveszterkor Napkoron, hiányos öltözetben találtak rá