in

Igent mondott a 116 kilós lány ennek a 63 kilós személyi edzőnek

Ki ne ismerné az unalmas közhelyeket, miszerint: “a szépség belülről fakad”, “a lélek a fontos, nem a test” stb. Mind hallottunk már ilyeneket, és azt kell mondani, hogy ez így önmagában kevés. Tény és való, hogy ha valakinek a személyisége nem passzol a miénkhez, akkor az egész kapcsolat veszett fejsze nyele, ugyanakkor ha a külső nem stimmel, akkor annak a két ember közti kémia fogja meginni a levét. A csavar itt jön a történetbe. Mindenkinek ugyanolyan és ugyanaz kell, hogy tetszen? Dehogy is! Felmegyünk az instagramra és nézzük a modern, csini lányokat. Ha jobban megfigyeljük, akkor 12 pont egy tucat. Mind egyforma, mind ugyanolyan.

Vannak azért még romantikus sikersztorik melyek ezzel rendesen szembe mennek.

Egy különös történet járja a világot és reményt ad férfiak és nők millióinak.

Brittany Jacques egy 23 éves lány, aki úgy gondolta, hogy már soha nem lehet boldog. A lány erősen túlsúlyos. Persze kapcsolatok jöttek-mentek, de egy idő után mindig megakadt a dolog azon, hogy Brittany-nak le kellene fogynia. Ez keményen beletenyerelt az amúgy sem fényes önbizalmába. Több exe is ultimátumot adott neki, hogy vagy lefogy…vagy vége a románcnak. Mindig ugyanaz lett a dolog vége. Szakítás!

Aztán egyszer csak…

A 116 kilós lány talált magának valakit a Facebookon. Megismerkedett egy 63 kilós fiúval, akit Matt-nek hívnak. A srác nem mellesleg fitneszoktatóként dolgozik. Már a legelső randin megvolt köztük a szikra. Érezték, hogy működik a kémia így pillanatok alatt egymásba habarodtak. Két héttel ezelőtt a lány már a közösségi oldalán reklámozta, hogy Matt megkérte a kezét és az esküvőjüket tervezik.

Matt azt állítja, hogy Britanny így néz ki jól. “Nincs szüksége arra, hogy fogyjon. Nem szeretne változtatni a külsején. Sosem kérne tőle ilyet. Annyit eszik, amennyit csak akar. Csak az számít, hogy boldog legyen.

Azóta az egész világot bejárták a képeik és mindenki drukkol nekik. Brittany-nak külön gratulálnak.

Valóban boldognak tűnnek!

Mindenhova együtt mennek.

Közös strandolás.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Több, mint 200 urna és koporsó hömpölyög a tengeren Olaszországban

7 kulisszatitok az “Eagles and Tails” showműsorról, amit a nézők eddig nem is sejtettek