in

7 kulisszatitok az “Eagles and Tails” showműsorról, amit a nézők eddig nem is sejtettek

Sokan nézték/nézik az “Eagles and Tails” showműsort, melynek házigazdája a gyönyörű Regina Todorenko énekesnő. Elsőre úgy tűnhet, hogy álom élete van a műsporvezetőnek, mert mindig újabb és újabb országokba látogat, egzotikus ételeket fogyaszt és csodaszép helyeket lát. A show kulisszái azonban nem minden esetben felelnek meg a műsorban látottakkal. Egy interjúban Regina elkottyintotta, hogy a műsorban nem is ehet korlátlanul használni az úgynevezett “aranykártyát”, ahogy luxusszállodában sem alszanak, csak és kizárólag néhány órára bérlik ki őket a forgatás miatt. Mostani posztunkban több titkot is megosztunk veletek a műsor kulisszáival kapcsolatban, amiről eddig nem tudtatok.

1, A TV showműsorok, nem számítanak igazi utazásnak

A műsor feszített tempójú programja csak a showra összpontosít, és ilyenkor figyelmen kívül hagyják az ország jellemzőit. Bécsben extrém turnét tartottak, ahol a részvevők bungee jumpingoztak, raftingoltak és vidámparkba látogattak.

Egy felmérés során kiderült, hogy a műsor készítői figyelmen kívül hagyják a valódi utazás számos előnyeit, és ugyanazokat az elemeket csinálják, amit Ausztriában, Zimbabwéban vagy Kínában.

2, Minden előre megírt forgatókönyv szerint készül

A programban nincs helye a spontaneitásnak: minden előre megírt forgatókönyv szerint épül fel, amelyet szigorúan be kell tartani. A lakóhelyeket, az utazási útvonalakat, a helyi lakosokkal folytatott párbeszédeket is előre megtervezik.

Sokan azt hiszik, hogy a show minden körülmények között folytatódik, például magas vagy alacsony hőmérséklet, mérgezés vagy allergiás roham esetén is. Ez azonban nem mindig így működik: Nastya Ivleeva a kubai műsor készítése során egy helyi bárban ivott koktél után allergiás rohamot kapott. Aznapra a felvételt le kellett állítani, hogy Ivleeva pihenni tudjon.

Így néz ki a bemutatkozó videók forgatása. Egy 7-8 főből álló csapat tevékenykedik a jelentkezők között, hogy minden szuperül és gördülékenyen menjen,

3, Reklám – az átvitel egyik alkotóeleme

A reklámok mennyisége befolyásolja a műsor tartalmát: egy 40 perces epizódban körülbelül 3-4 reklám van. A szponzorált termékek népszerűsítése nem minden esetben helytelen cselekedet. – Olykor ki is esik a show koncepciójából.

Annak ellenére, hogy az előadókat elvonja a reklámfelvétel készítése, meglehetősen sok szórakoztató tartalmat kapunk a műsor során.

4, Néhány tényt elhallgatnak a jobb műsor kedvéért

Lena Gitt és Pavel Kotikov turisták számos hibát észleltek a jakartai kiadás során.

A járdákon sok az akadály, de a készítők csak a legmagasabbakat és a legbonyolultabbakat vette fel, míg egy kicsit arrébb vannak olyan részei is, ami sokkal könnyebbé teszi a gyalogos közlekedést.

A műsorvezető, Regina Todorenko meglepve közli a műsor során, hogy a reptérről nem lehet busszal eljutni a központba. Lena és Pavel viszont gond nélkül vásároltak buszjegyet a helyi jegyirodában.

A műsorban Regina olyan kagylót evett, melyről azt mondta, hogy Indonézia egyik legnépszerűbb étele. Nos az igazság az, hogy a helyiek többnyire húst és rizst esznek.

A várost valamilyen oknál fogva nem a legjobb szögből mutatták be. Többnyire olyan területeit mutatták, ahol rengeteg szmog van és szegénység van. A fent említett turisták ugyanarról a helyről fényképezték le a várost, csak a másik oldalról és láss csodát teljesen normálisan nézett ki a városrész.

Az egyik epizódban azt mutatták be, hogy az egyik kereszteződésben a sofőrök nem törődnek a gyalogosokkal. Nos valójában a város fejlett vezetési kultúrával rendelkezik, csak fel kell emelnie az embernek a kezét és az autó megállnak.

5, Az utazási helyszíneket besorolások alapján választják ki

A csatorna nagyon ritkán készít felvételt az afrikai országokban. Ez azért van, mert az emberek nem akarják látni, milyen körülmények között élnek ott az emberek. Ők inkább a nyugodt és kellemes helyeket részesítik előnyben.

Ezen kívül az afrikai utazások jóval drágábbak, arról nem is beszélve, hogy különféle vírusok és betegségek terjengnek ott, amik halálos kimenetelűek is lehetnek. Mivel nem akarnak kockáztatni, ezért más úti célt választanak.

6, Az úgynevezett “aranykártya” használata korlátozva van

A show egyik műsorvezetője, Regina Todorenko elmondta, hogy az „ aranykártya ” korlátlan használata csak egy mítosz. Nagyon sok pénzzel mennek ki az országokba, de a kiadásokat egyértelműen leszabályozzák. Ezenkívül néhány elegáns létesítményt csak néhány órára bérelnek ki, ameddig felveszik a jeleneteket, utána szerényebb szobákban töltik az éjszakákat. Az “Eagle and Tails” producere, Elena Sinelnikova részben megerősítette a műsorvezető szavait.

7, A hátizsákba személyes tárgyakat helyezhetnek

Reginanak 100 dollárral kell sétálnia a városban, ám hátizsákjába bármilyen személyes tárgyat tehet, kivéve ételt. A táskában általában váltóruhák, cipők, egy üveg víz és egy kockás ruha található. Az egyik részben Regina bemutatta táskája tartalmát. Volt benne szalvéta, mandarin, víz, alvómaszk és arckrém.

Te nézted ezt a műsort?

forrás

Igent mondott a 116 kilós lány ennek a 63 kilós személyi edzőnek

Elképesztő látvány vár ránk – Hamarosan jön a “Telihó Hold”