in

Így néz ki napjainkban Katy Perry

Ilyen az énekesnő alakja 6 hónappal szülése után.

Katy Perry és vőlegénye , Orlando Bloom illetve első közös gyermekük Daisy közös Hawaii nyaralásáról készült fotók járták be az internet minden szegletét.

A 36 éves énekesnő tavaly nyár végén adott életet első gyermekének. A kislány a Daisy Dova nevet kapta. A páros azóta próbál minden szabad együtt töltött időt kiélvezni , ugyanis Katy már visszatért munkájához és beült az American Idol zsűriszékébe.

Az énekesnő mindig híres volt szarkasztikus humoráról és őszinteségéről, így nem maradtak el sokszor vicces ám brutálisan őszinte posztjai sem a szülés utáni állapotáról.

A nyaralásukon a természetesen a strandolásnem maradhatott ki a programok sorozatából, és mint mindig Katy Perry büszkén vállalta a várandósság utáni alakját. A fotókon látszik , hogy milyen jól érzi magát a parton családja körében alila pánt nélküli fürdőruhájában.

Szerintünk szuper , az ilyen hozzáállás .  Jó látni, hogy vannak olyan hírességek is, akik a valóságot mutatják meg a rajongóiknak és posztajikkal bátorítják az újdonsült édesanyákat , hogy büszkén vállalják fel magukat.

Ti mit gondoltok erről ? Írjátok meg hozzászólásban !

forrás

Ez a 16 kép bemutatja, hogyan vernek át minket nap mint nap!

16 apró, de fontos filmes részlet, amit sosem vettünk észre a mozikban