in

WTFWTF LOLLOL CryCry

RIASZTÁS! Durva SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Néhány óra múlva NAGYON DURVA idő TAROLJA LE AZ ORSZÁGOT! PUSZTÍTÓ IDŐ JÖN CIKÁZÓ VILLÁMOKKAL, égzengéssel, JÉGESŐVEL, 80-85 km/órás SZÉLROHAMOKKAL és rengeteg ESŐVEL!

A délelőtti órákban a délkeletről északnyugat felé haladó csapadékgócból esetleg átmeneti gyenge ónos eső még kialakulhat. Emellett időszakosan egész nap (és éjjel is) lehet számítani déli irányból érkező gyenge intenzitású csapadékra (a délutáni óráktól egyre gyakrabban), a Dunántúlon és eleinte az Alföldön havazás (tapadó hó) formájában, a Dunától keletre pedig később már inkább havaseső, eső hullhat. Megmaradó hórétegre főként a Dunántúli-középhegység, a Dunazug-hegység, az Északi-középhegység nyugati részének magasabb helyein, valamint az Alpokalja térségében lehet számítani, jellemzően lepel – 3 cm mennyiségben (síkvidéken sem zárható ki átmeneti lepel kialakulása). Az éjszakai órákban az Északi-középhegység alacsonyabb részein előfordulhat gyenge ónos eső is. Hétfőn gyors olvadás várható. Hétfő délutántól egy hidegfront előterében nyugatról-keleti felé haladva egyre többfelé viharossá fokozódik (~60-80 km/h, főként a Dunántúlon 80-85 km/h is előfordulhat) a délies, délkeleties szél.

2020.12.27. 11:15 Országos Meteorológiai Szolgálat

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Békés megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Csongrád-Csanád megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Fejér megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Heves megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Nógrád megye Jel Fok Esemény Leírás [LAPOZAS] Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Somogy megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Tolna megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Vas megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Veszprém megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Zala megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

forrás

18 ember megosztotta, hogy milyen kellemes felfedezésekbe botlott utazás közben

18 vicces használati utasítás, amin több az információ, mint gondoltuk