in

OMGOMG AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL WTFWTF LoveLove

A ValóVilágok történetének eddigi legundorítóbb dolgát művelte egymással VV Renátó és VV Fru – Videó

Szokás szerint ismét hatalmasat alakított VV Renátó, de amit a tegnap esti Belevalóban láthattak a nézők, arra senki sem volt felkészülve.

A villa rosszfiúja az adás elején összekapott Bálinttal, miután a villalakóknak azt kellett elmondaniuk, szerintük miért VV Gina vagy VV Bálint jöjjön vissza a soron következő párbajról, amit szombat rendeznek meg. Ezek után pedig óriási vita alakult ki a villában.

Ez azonban nem tartott sokáig, ugyanis hamarosan éjfélt ütött az óra, így a villalakók is alaposan megünnepelték az új esztendőt. A buli meglepő módon elég nyugisra sikeredett, amit érdemes megemlíteni róla az az, hogy VV Renátó már sokadjára jelentette ki, hogy ő fogja megnyerni az idei évadot.

Ezek után azonban megtörtént a ValóVilágok történtének eddigi legundorítóbb jelenete, melyet már csak a Belevaló néző láthattak. Renátó ugyanis miközben Fruzsi gyulladt torkát vizsgálta, beleköpött szerelme szájába. A nemes gesztust ezután Fruzsi is viszonozta, a nézők és a villalakók pedig ezt látva majdnem elhányták magukat. De hát ilyen az élet, megtalálta a zsák a foltját.

forrás

19 ember, akikben senki sem hitt, de megmutatták a világnak, hogy mire képesek

Akkor és most: mennyit változtak a híres mémek hősei az őket ábrázoló képhez képest