in

Megkapták a védőoltást, 48 órával később meghalt két egészségügyi dolgozó!

Két, súlyos eset történt Ausztriában as AstraZeneca oltása közben: egy 49 éves nő véralvadási komplikációk miatt meghalt, egy 35 éves nőt pedig vérrög okozta tüdőembóliával kezelnek, írja a Reuters. Mindketten a zwettli klinikán dolgoztak ápolóként.

Elővigyázatosságból felfüggesztették az oltást az AstraZeneca vakcináival Ausztriában miután egy 49 éves nő véralvadási komplikációk miatt meghalt, egy 35 éves nőt pedig vérrög okozta tüdőembóliával kezelnek Zwettl városában!

Közleményében az osztrák szövetségi egészségügyi hivatal, a BASG hangsúlyozta, jelenleg nem tud ok-okozati összefüggésről az oltás és a haláleset, illetve a megbetegedés között, elővigyázatosságból azonban felfüggeszti a vakcinálást az érintett AstraZeneca-szállítmány dózisaival.
Az AstraZeneca vakcinájának nem ismert mellékhatása a vérrögképződés, ami tüdőembólia kialakulásához vezethet. Bár a Reuters kereste, a brit–svéd cég egyelőre nem fűzött kommentárt az osztrák hatósági bejelentéshez. Vakcináját az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 23 ezer résztvevővel világszerte végzett kísérleti fázisok után hagyta jóvá január 30-án.

forrás

17 szemfelnyitó térkép, amely bemutatja a világ új oldalát

A pszichológusok elmagyarázzák, hogy miért nem tudjuk megtenni ezt a 6 dolgot álmunkban