in

Csúnyán egymásnak esett Schobert Norbi és 230 kilós pártfogoltja, nagyon elfajult köztük a vita

Egymásnak esett Schobert Norbi és az extrém túlsúlyos pártfogoltja, Rácz Géza. A fitneszedző és védence amiatt kerültek konfliktusba, hogy Norbi az újságból tudta meg, hogy Gézáéknak lakásgondjaik adódtak. Ha egy hónapon belül nem találnak új albérletet és munkát, akkor az utcára kerülhetnek.

Schobert Norbi és Rácz Géza

Jelenleg a család egyik tagja sem dolgozik. Schobert Norbi viszont arra buzdította őket, hogy panaszkodás helyett inkább menjenek el dolgozni – derült ki a Tények Plusz riportjából. A fitneszguru nem tagadja, a megszokottnál szigorúbban beszélt a védencével, viszont – azt mondja – ebben a segítő szándék vezérelte. Azt mondja, nemcsak lefogyasztani akarja Gézát, hanem példát is akar mutatni számára. „Igazából egy kicsit lecsesztem, mert ezt nagyon szépen meg lehet oldani a háttérben. Vannak az életben sokkal súlyosabb problémák ma a világon és Magyarországon, mint, hogy egy albérlet megszűnésével az ember jajveszékelve a médiához forduljon. Ezt nem lehet csinálni” – fejtette ki Schobert Norbi, aki szerint a túlsúlyos tini megélhetési problémájára egyedül a munka jelenthet megoldást. 

A vita odáig fajult, hogy az eredetileg 300 kilós Géza elgondolkozott azon, hogy kilép a rivaldafényből. Elmondása szerint akkorát csalódott a mesterében, hogy megfordult a fejében: befejezi a közszereplést.https://tenyek.hu/embed/8572_utcara-kerulhet-a-tulsulyos-tini

Schobert Norbi és az extrém túlsúlyos tini végül a Tények Plusz kamerája előtt tisztázták a konfliktusokat. A fitneszguru megígérte Gézának, hogy szívesen segít munkát találni neki, megmozgatva a kapcsolatait. „A sasnak meg kell tanulni repülni. Nem a földön kell mászni, mint egy pingvinnek. Neked, a családodnak meg kell tanulni dolgozni. És ebben tudok segíteni. Meg egészségesnek kell lenni, hogy tudjál dolgozni. Ebben is segítettem neked. Jó? Akkor menjünk így tovább!” – magyarázta el a telefonban az életmód-tanácsadó Gézának, aki végül belátta: igaza van ebben mesterének.

Rácz Géza most abban bízik, hogy patrónusa segítségével munkát szerez majd magának és édesanyjának, hogy a jövőben soha nem legyen ráutalva mások segítségére.

forrás

15 régi fotó híres emberekről, mielőtt még híressé váltak volna

13 filmes folytatás, ami olyan rossz volt, hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy létezik