in

DRÁMAI HÍR! Most még szükség van az eddigieknél is szigorúbb korlátozásokra az új koronavírus-változat gyors terjedésének megfékezése érdekében!

Egész Angliára zárlatot rendelt el hétfőn a brit kormány az új koronavírus-változat gyors terjedésének megfékezése érdekében A kedden nulla órától érvénybe lépő intézkedést Boris Johnson miniszterelnök jelentette be hétfő esti televíziós beszédében.

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra és december 26-tól zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. A mai napi szállítmány újabb 39 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. A vakcinákat 25 kórházi oltópontra szállítják ki: több budapesti kórház mellett Győrbe, Kecskemétre, Szolnokra, Tatabányára, Kaposvárra, Pécsre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Balassagyarmatra, Szombathelyre, Veszprémbe, Nyíregyházára, Egerre és Békéscsabára, Szekszárdra, Zalaegerszegre.

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) is folytatja az egészségügyi dolgozók megszólítását és meghívását a koronavírus elleni védőoltásra. Az egészségügyi dolgozók jelentkezhetnek az oltópontokon időpontért. Kórházi oltópontok elérhetősége: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korhazi-oltopontok-elerhetosege-egeszsegugyi-dolgozok-szamara

forrás

24 fölösleges és idegesítő csomagolás, melyek készítőinek valószínűleg külön helyet tartanak fenn a pokolban

22 trükk, ami segít jól csinálni azt, amit eddig rosszul csináltunk