in

Megtaláltuk a szökőkutas Zsanettet. Elmondja, hogy mit is érez a fiú iránt

Napok alatt fél milliónál is többen nézték meg a „szökőkutas Zsanettnek” szóló szerelmi vallomást. A Borsnak sikerült megtalálni lányt.

Én vagyok a híres szökőkutas Zsanett. Úgy határoztam felfedem magam – így kezdte bemutatkozását az a lány, akiről a fél ország beszél. Történt ugyanis, hogy egy videómegosztóra felkerült egy szerelmi vallomás.

– Zsanett! Figyelj! Nagyon régóta tetszessz – így kezdi mondókáját egy ízesen beszélő fiatalember, aki egy felfújható kerti medence előtt ül. Az üzenet lényege: legyen a lány szombaton délután ötkor a kútnál.

Azóta százezrek találgatják miről is lehet szó és, hogy az egész nem egy átverés-e, vagy reklám csupán. A Bors kiderítette, hogy a történet valós, az ügy szereplői pedig egy kelet-magyarországi kis faluban laknak.

– Ismerem azokat, akik a videót csinálták. Azt mondták szegény Pistának, hogy Zsanettnek nincs most barátja. Ezen úgy felbuzdult, hogy videón üzent szerelmének – tudtuk meg egy falubelitől, aki azt is elárulta: a település díszkútja a főtéren van. – Maga Orbán Viktor adta át már jó tíz éve, mikor először volt miniszterelnök – mondja büszkén. Orbán 2001-ben valóban átadott egy millenniumi országzászlót a településen.

A fiatal lányhoz eljutott az üzenet, de nem hatotta meg
A fiatal lányhoz eljutott az üzenet, de nem hatotta meg
Sikerült rábukkannunk Zsanettre is, aki szívesen válaszolt kérdéseinkre.

– Az utcán találkoztunk, rám köszönt, én visszaköszöntem és mondta milyen csinos, szép lány vagyok, megadhatja-e a számát, erre én azt feleltem, hogy nem tudom hova írni, de megjegyzem – ezzel hárította el kedvesen a férfi közeledését. Nem Zsanett az első, akinek udvarol a környéken, de videó most készült először.

– Alig pár ezren lakunk itt, hamar eljutott hozzám a felvétel. A hülyeség hamar terjed, de azért meglepett, hogy ennyien látták – árulta el a huszonöt éves lány, aki korábban az egri gyermekotthonban dolgozott, most pedig külföldre készül munkát vállalni.

Nem reklám
Piros póló, gyakran emlegetett mobil előhívószám, feltöltőkártya és ingyen beszélgetés. Az apró jelekből sokan azt hitték egy mobilcég reklámvideója Pista üzenete. A Vodafone-nál azonban mindezt határozottan cáfolták a Borsnak.
Zsanettnek Pista legnagyobb bánatára azonban van barátja, ezért nem fogadja el a randimeghívást. – Nem leszek kint a szökőkútnál, legalábbis szombat délután ötkor biztosan nem. Falunap lesz a kútnál, így biztosan a környéken leszek, de nem Pista miatt.

Ötezer-ötszázan ott lesznek a kútnál
Ugyan Zsanett nem lesz ott, de sokan mások igen. Legalábbis egy Facebook-esemény tanúsága szerint mindenképpen. Sajnos a „Zsanett! Szombaton legyél a szökőkútnál ÖTKOR!” eseménynek van egy kis szépséghibája, hiszen a Margitszigeti Zenélő Szökőkúthoz szervezték, de ez nem tartotta vissza azt az 5500 embert, aki már jelezte: ő bizony ott lesz, és szeretné, ha Zsanett is megjelenne.

Neki van a legtöbb követője az instagramon az egész világon! Vajon miért?

Nagyon ötletes dolgot készített gumiabroncsból, miután lyukat ásott a kertbe. Te is ilyenre fogsz vágyni, ha megnézed!