in

AngryAngry CryCry

Muszlim férfi: egy férfinek szeretetből kell verni a feleségét

A muszlim férfi videón mutatja meg, hogyan kell megverni a feleséget otthon

Elképesztő videó látott napvilágot a legnagyobb videómegosztón, fittyet hányva az emberi jogokra, amire más esetben oly érzékenyek az oldal üzemeltetői. A párperces videón egy muszlim szociológus egy kisfiún mutatja be, hogyan kell otthon szakszerűen megverni az asszonyt, ha az engedetlen.

888.hu számolt be róla, hogy Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari katari szociológus egy, a Youtube-on elérhető oktatóvideóban bemutatja, hogy az iszlám tanításai szerint hogyan kell szakszerűen megvernie a férjnek a feleségét otthon. A muszlim szociológus szerint

egy férfinek esetenként szeretetből kell megverni a feleségét.

Ugyan a videóban Ansari hangsúlyozza, hogy „enyhe, fájdalommentes ütésekről van szó”, de azért hozzáteszi azt is, hogy a feleségnekA FÉRFI ÜTÉSEIN KERESZTÜL KELL ÉREZNIE ANNAK FÉRFIASSÁGÁT ÉS EREJÉT, AZÉRT, HOGY EZEN KERESZTÜL ÉLJE MEG NŐIESSÉGÉT.A oktatófilmben az ütések előzménye egy veszekedéssel megfűszerezett párbeszéd, amiben az hangzik el, hogy

mondtam, hogy az engedélyem nélkül ne hagyd el a házat! Hányszor mondjam ezt el neked?

Ezt követően a gyerek vállait kezdi el ütögetni, és hozzáteszi, hogy ezután a férj már az ágyát sem osztja meg a feleségével büntetésből.

Nem szabad feltenni azt a kérdést magunknak, hogy vajon erőszakos-e a vallásunk! Nem! A vallásunk a kedvességre és a megbocsátásra épül!

– ezt mondja a szociológus a verésről szóló videóban. Azt is hozzáteszi. hogy arcon vagy hasba nem szabad ütni a nőt az iszlám tanításai szerint, „csak” az oldalán és a vállán.

forrás

A svéd emberek életének 18 jellemzője, ami meglepetést okozhat a külföldiek számára

1 perce érkezett! Megszólalt a főorvos, aki elsőként kapta meg a koronavírus elleni oltást Magyaroszágon