in

OMGOMG CryCry

Hajdú Péter barátnője megkapta a szőrnyű diagnózist !” Eszter meghal, muszáj megoperálni”

A sztártévés menyasszonya megjárta a poklok poklát: egyik pillanatban még Hajdú Péterrel közös gyermekét várta, majd váratlanul elvetélt és életmentő beavatkozáson esett át.

Péter nemrég jegyezte el szerelmét, öröme határtalan volt, mikor kiderült: Eszter első közös gyermeküket várja. Egy hasi görccsel kezdődött minden baj, amit menyasszonya fájdalomcsillapítóval próbált kezelni. Orvoshoz nem akart menni, de Hajdú addig erősködött, míg végül beült Péterrel a kocsiba és János kórházig meg sem álltak. Ez volt a szerencse. Ugyanis a vizsgálóban kiderült, Eszter rosszullétét minden kismama rémálma, a méhen kívüli terhesség, majd vetélés okozta. Eszternek csak néhány órája volt hátra az életéből, azonnal műteni kellett. A lány sokkot kapott a hírre.

– Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van hátra – számolt be a Eszter, aki Péterrel eleinte fel sem fogta, mi történik velük.

Még életemben nem féltem ennyire, bele se mertem gondolni a következményekbe – ismerte be Hajdú Péter. Eszter azóta már otthon lábadozik, de a lelki traumát még fel kell dolgoznia neki és párjának is.

Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség… 25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya?

Most annak örülök, hogy Eszter jól van és mellettem van, nagyon nehéz volt megélni – tette hozzá Hajdú Péter. – Ebben a pillanatban a testi és lelki gyógyulására koncentrálunk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk.

forrás

12 ok, amiért a Galápagos-szigeteket elvarázsolt szigeteknek tekintik

A Reszkessetek betörők filmek 20 rejtett részlete, amit még a legfigyelmesebbek is elmulasztottak